26 / 04 / 2024

emlak konutun okulu nerede

emlak konutun okulu nerede

İstanbul Çekmeköy Alemdağ'da Emlak Konut tarafından yapılıp Milli Eğitim'e teslim edilen 28 derslikten oluşan Alemdağ Emlak Konut İlkokulu 21 Ekim'de resmi olarak ders başı yaptı...

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Uzmanlar emlak vergisinin düşürülmesini istiyor! 'Yüzde 1'e düşürülmeli'

Gayrimenkul satışlarında alıcıdan ve satıcıdan yüzde 2 vergi alındığını söyleyen İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, “Rakamlar arttı. 5 milyon TL’lik bir konutun satışında 200 bin TL vergi ödeniyor. Devletin bu oranı düşürmesi gerekiyor” dedi.

Emlak Konut GYO'dan Malatya Battalgazi'ye 1.000 yeni konut!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen ilçeye, Emlak Konut GYO tarafından 1000 konutun yapılması noktasında görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri resmen başlıyor! Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konutun temeli atılıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci sona erdi. Yenişehir Evleri'nde Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

 THY ve Emlak Konut'tan dev işbirliği! 14.000 konut dağıtılacak! 

THY'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Ahmet Bolat, Emlak Konut ile beraber yaklaşık 14 bin konut inşa edeceklerini ve bu projeden  THY ve iştirak çalışanları için 3 bin konutun tahsis edileceğini açıkladı.

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Mimar Sinan Evleri satışa çıktı. 286 adet konutun yer aldığı Mimar Sinan Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. 

Emlakçı çift, Milli Eğitim'e tripleks villa ve okul bağışladı!

Tekirdağ Çerkezköy'de emlakçılık yapan ve çocukları olmayan Müjgan-Serkan Karagöz çifti, yaptırdıkları okulu ve oturdukları tripleks villayı anaokulu olması şartıyla Milli Eğitim'e bağışladı.

Emlak konut GYO'dan 2 haftada 5.6 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO’nun tarihi kampanyasına ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. 2 haftada 5.65 milyar değerinde 4 bin 710 konutun satıldığı kampanyaya yeni projeler de dahil edildi. 

Evora İzmir projesindeki 451 konutun yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Evora İzmir projesindeki 451 konutun yapı ruhsatı alındı...

Düşler Vadisi Riva'daki 509 konutun yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Düşler Vadisi Riva projesindeki 509 konutun yapı ruhsatı alındı...

Gebze Emlak Konutları 3 fiyat ve ödeme planı!

1.955 konut konutun yer aldığı Gebze Emlak Konutları 3'te peşin ödemede yüzde 20 indirim yapılıyor. Projede 4 ayrı ödeme seçeneği sunuluyor...

Emlak ticaretinde yeni dönem başlıyor!

Yetki belgesi olmayan emlakçılık ve ikinci el taşıt ticareti yapamayacak. Konutun ipotek durumu sözleşmede yazacak. Alım satım hizmet bedeli yüzde 3’ü aşamayacak... 

Emlak Konut Köy projesinde 35 konutun ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO güvencesi ile İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy projesinde 35 adet konuta ait yapı ruhsatı alındı. 

emlak konutun okulu nerede Haberi

emlak konutun okulu nerede


İstanbul Çekmeköy Alemdağ'da Emlak Konut tarafından yapılıp Milli Eğitim'e teslim edilen 28 derslikten oluşan Alemdağ Emlak Konut İlkokulu 21 Ekim'de resmi olarak ders başı yaptı. Alemdağ Emlak Konut İlkokulu çoğu kolejlerde bulunmayan özelliklere sahip. Okulun 28 dersliği, basketbol ve voleybol sahası, geniş çok amaçlı kapalı spor salonu, anasınıfı fen laboratuarı, kütüphanesi, akıllı tahtaları, resim atölyesi, revir alanı, müzik odası bulunuyor. Bu okulun en belirgin özelliği ise kantin olmaması. Bu özelliği diğer oklullara örnek teşkil edecek nitelikte. Bu okulda kantin yok, iki tane yemekhane var. Özel bir yemek şirketi tüm mutfak ekipmanları ile mutfak kurdu. 


Okulda sabah kahvaltısı ile öğlen 4 kap sıcak yemek veriliyor. Ayrıca okulun belli yerlerinde de su sebili mevcut. Su, bu yemek şirketi tarafında veriliyor. Bu sayede...