25 / 04 / 2024

Emlak Konut Çankaya'da yeni projeye hazırlanıyor!

Emlak Konut Çankaya'da yeni projeye hazırlanıyor!

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Hazine'ye ait toplam 14 gayrimenkul Emlak Konut GYO'a satış vaadi ve arsa payı karşılığında hasılat paylaşımı esasına göre inşaat sözleşmesi yapılmak suretiyle verildi.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Yenişehir ve Namıkkemal mahallelerinde yeni proje yapacak.


Çankaya'nın iki mahallesinde yer alan toplam 14 adet gayrimenkul Hazineye aitti. Hazine bu gayrimenkulleri Emlak Konut'a satış vaadi ve arsa payı karşılığında hasılat paylaşımı esasına göre inşaat sözleşmesi yapılmak suretiyle verdi. 


Resmi Gazete'de bugün yayınlanan karar ile  Ankara  ili Çankaya ilçesi Yenişehir ve Namıkkemal mahallelerinde bulunan, mülkiyeti Hazineye ait olan gayrimenkullerin, Emlak Konut GYO ile gayrimenkul satış vaadi ve arsa payı karşılığında hasılat paylaşımı esasına göre inşaat sözleşmesi yapılmak suretiyle değerlendirilmesi; Maliye Bakanlığı'nın 23/6/2017 tarihli ve 18960 sayısı yazısı üzerine, 29/6/2001 tarihli ve 4706 sayısı Kanunu'nun 7'bci maddesine göre Baskanlar Kurulu'nca 3/7/2017 tarihinde kararlaştırıldı. 


Emlak Konut Çankaya da yeni projeye hazırlanıyor!


Resmi Gazete'deki ilan için tıklayın


Geri Dön