29 / 03 / 2024

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi iptal edildi! Cevahir İnşaat ve HB Grup İnşaat, sözleşmeyi imzalamadı!

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi iptal edildi! Cevahir İnşaat ve HB Grup İnşaat, sözleşmeyi imzalamadı!

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İhalenin iptal edildiği açıklandı. İşte iptal gerekçesi ve tüm detaylar...



Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi iptal edildi. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Cevahir İnşaat ve HB Grup İnşaat İş Ortaklığı'nın sözleşmeyi imzalamaya gelmeyeceğini yazılı olarak bildirdiği ifade edildi. 

Bu kapsamda Emlak Konut GYO, ihale yönetmeliği hükümleri çerçevesinde adı geçen istekliye ait geçici teminatının irad kaydedilmesine, en uygun birinci teklif ile ikinci teklif arasında şirketin menfaatini önemli oranda etkileyecek fark olması sebebiyle ihalenin iptal edilmesine karar verdi. 

Bu kapsamda gelecek tarihlerde ihalenin tekrarlanacağı da belirtildi.

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi iptal edildi! Cevahir İnşaat ve HB Grup İnşaat, sözleşmeyi imzalamadı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Muğla Bodrum Ortakent arsası Bitez-Ortaköy Yolu'na yakın mesafede yer alıyor. Emsale inşaat alanı 21 bin 574 metrekare olan arsanın; konut alanı için emsal 0,15 şeklinde, cami ve ilkokul alanı için ise emsal 0,50 şeklinde belirtildi.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz tarafından ihale edilen Muğla Bodrum Ortakent Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı ihalesinde en uygun teklifi veren Cevahir Taahhüt İnş. Ve Tic. A.Ş.,HB Grup İnş. Ticaret Ltd. Şti. İş Ortaklığı, söz konusu işe ait sözleşmeyi imzalamaya gelmeyeceğini yazılı olarak bildirdiğinden, Şirketimiz ihale yönetmeliği hükümleri çerçevesinde adı geçen istekliye ait geçici teminatının irad kaydedilmesine, en uygun birinci teklif ile ikinci teklif arasında Şirketimiz menfaatini önemli oranda etkileyecek fark bulunduğundan, ileriki tarihlerde yeniden ihale edilmek üzere ihalenin iptal edilmesine karar verilmiştir.

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesinin 2. oturumu 15 Aralık'ta!

Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap'ın ruhsatı alındı! 296 bağımsız bölüm geliyor!


Geri Dön