20 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Mustafa Ekşi İnş. - Aydur Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile 27 Aralık tarihinde imzalandı. 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi Sözleşme İmzalanması hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO ile T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Bakanlık adına Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Mustafa Ekşi İnş. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. - Aydur Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile 27 Aralık tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 274 milyon TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum duyurdu 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe'deki hak sahipleri temsilcileriyle Kozyatağı'ndaki bir otelde görüşme yapmış, bu görüşmede "Vatandaşlarımızın umutla beklediği inşaatla ilgili, yapımla ilgili, süreçle ilgili destek talepleri karşısında, bakanlık olarak,  TOKİ  Başkanlığımız ve Emlak Konut eliyle inşaatların yapım sürecine giriyoruz. Bu noktada Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğümüz bünyesinde sürecin tamamını yürütecek, uygulamaları da yine Emlak Konut Genel Müdürlüğümüz eliyle yapacağız" açıklamasında bulunmuştu. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

25 soruluk kentsel dönüşüm kitapçığı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm projesine ilişkin bir kitapçık yayınladı. 25 soruya ve soruların yanıtlarına yer verilen kitapçıkta, mülkiyet hakkının devlet garantisinde olduğunun ve hak kaybı yaşanmayacağının altı çizildi. 

Fikirtepe'ye ilişkin hazırlanan kentsel dönüşüm kitapçığında merak edilen paylaşım oranları, kira yardımı ve yeni konutların teslimi gibi merak edilen birçok konuyla ilgili net bilgilerin açıklaması yapıldı.

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Şirketimiz arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Bakanlık adına Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi 'nin sözleşmesi, Yüklenici Mustafa Ekşi İnş. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. & Aydur Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile 27.12.2021 tarihinde imzalanmıştır.

Sözleşme Bedeli: 274.000.000 TL+KDV ' dir.

Nişantaşı Koru projesinin değeri dudak uçuklattı!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön