26 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsası için 63 milyon 550 bin 800 TL piyasa değeri takdir edildi. Peki gayrimenkulün KDV dahil toplam satış değeri ne kadar oldu? 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Esenyurt değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Hoşdere Mahallesi, 703 ada 6 parselde yer alan arsa nitelikli gayrimenkulün değerleme raporu yayınlandı.

Esenyurt ilçesinin Bahçeşehir semtinde, Hadımköy-Hoşdere yolu üzerinde yer alan arsa, TEM Otoyolu'na yaklaşık 1 kilometre mesafede konumlanıyor. Arsanın yakın çevresinde sanayi ve konut fonksiyonlu gelişme olduğu görülüyor. Bölgede orta-üst seviyede bir yapılaşma bulunuyor ve büyük kısmı konut amaçlı kullanılan betonarme yapı tarzında inşa edilen karma konut projeleri yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Esenyurt arsası için 63 milyon 550 bin 800 TL piyasa değeri takdir edildi. Emlak Konut GYO'nun hisse değeri yaklaşık 36 milyon 760 bin 800 TL olarak belirlenirken, TOKİ'nin hisse değeri 26 milyon 790 bin TL oldu. Gayrimenkulün KDV dahil toplam satış değeri 74 milyon 989 bin 944 TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Hoşdere Mahallesinde yer alan 703 ada 6 parsel no.lu taşınmaz için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu tıklayın


Geri Dön