26 / 04 / 2024

Ziraat GYO Mecidiyeköy binasının değeri ne kadar oldu? 

Ziraat GYO Mecidiyeköy binasının değeri ne kadar oldu? 

Ziraat GYO Mecidiyeköy binasına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Mecidiyeköy binasının değeri ne kadar oldu? 



Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Mecidiyeköy Binası değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Ziraat GYO Mecidiyeköy Binası, İstanbul Şişli'de Mecidiyeköy Mahallesi 2158 ada 52 parselde konumlanıyor. Yapının toplam inşaat alanı 2 bin 230 metrekare, arsa yüzölçümü 265,20 metrekare olarak belirlenirken; toplam satılabilir alan 2 bin 230 metrekare, ofis satılabilir alanı 1.330 metrekare, dükkan satılabilir alanı 900 metrekare olarak belirlendi. 

Altında banka bulunan kargir apartman niteliğindeki Ziraat GYO Mecidiyeköy Binasının çevresinde genellikle zemin katta dükkan kullanımının olduğu ticaret+konut alanları bulunuyor. Ziraat GYO Mecidiyeköy Binası, İstanbul 1. Çevreyolu, Büyükdere Caddesi, M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı, M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı ve Beyliksüzü-Söğütlüçeşme metrobüs hattının kesişim noktasında yer alıyor. Çevresinde Trump Tower AVM, Profilo AVM, Astroia AVM, Cevahir AVM, Torun Center bulunuyor. 

Ziraat GYO Mecidiyeköy binasının değeri ne kadar oldu? 

Ziraat GYO'nun Mecidiyeköy binası Ziraat GYO mülkiyetinde ve Ziraat Bankası Mecidiyeköy Şubesi, Ziraat Portföy ve Ziraat GSYO kullanımında bulunuyor. 

Taşınmazın zemin katında 2 adet bina girişi bulunmaktadır. Büyükdere Caddesi’ne cepheli olan bölümden Ziraat Portföy ve Ziraat GSYO kullanımında olan bina bölümüne giriş yapılırken, Raşit Rıza Sokak’a cepheli olan kısımdan ise Ziraat Bankası Mecidiyeköy Şubesi’ne giriş yapılabiliyor. 

Ziraat GYO Mecidiyeköy binasının değeri ne kadar oldu? 

Ziraat GYO Mecidiyeköy binası KDV hariç pazar değeri 30 milyon 100 bin TL, KDV dahil pazar değeri ise 35 milyon 518 bin TL olarak belirlendi. 

Ziraat GYO'nun KAP açıklaması:
Seri III No 48-1 sayılı Tebliğ'in 34.maddesinin 1.fıkrasının (g) bendi uyarınca, Şirketimizin portföyünde yer alan Mecidiyeköy Binasına ilişkin TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2021 yıl sonu değerleme raporu ekte yer almaktadır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Değerleme Raporu için tıklayın 


Geri Dön