25 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO İzmir Dikili parselinin değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO İzmir Dikili parselinin değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO "İzmir Dikili Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi belli oldu. Emlak Konut GYO İzmir Dikili projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporunu KAP'ta yayımladı...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İzmir Dikili Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşine ilişkin değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO İzmir Dikili parselinin değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO, iş bu rapor, İzmir İli, Dikili İlçesi, Çandarlı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan toplam 69 adet parsel ile ilgili olarak hazırlandığını belirtti. Parseller Dikili ilçe merkezinin güneyinde Denizköy ve Çandarlı yerleşim birimleri arasında yer alıyor.

Taşınmazlarında yer aldığı bölge denize yakın konumda, yüksek eğimli ve manzaralı oluşuyla dikkat çekiyor. Bölgede geniş bir bölgede boş parseller ve yer yer site şeklinde ve eski ve yeni yapılaşmalar görülüyor.

Emlak Konut GYO İzmir Dikili parselinin değeri belli oldu! 

Parseller Hakkında Genel Bilgiler

Rapora konu parseller, yakın bölgede, birbirlerine yakın konumda, ada pazında birbirleri ile bütünlük oluşacak şekilde yer alıyor.

Parseller, eğimli arazi yapısında sahip olup geniş manzaraya sahip oluşuyla dikkat çekiyor.

1425 ve 1426 adada yer alan parseller birbirlerine yakın konumdadır. 1427 ve 1428 adadaki parseller birbirleri ile yakın konumlanıyor.

. Bölgede imar yoları mevcut olmakla birlikte bazı kesinlerde yollar stabilize veya bozuk durumda bulunuyor.

Taşınmazlar imar parselleri olup 300 ila 500 metrekare arasmda yüz ölçüme sahip.

Parseller üzerinde halihazırda doğal bitki örtüsü kaplı olup yapılaşma bulunmuyor. Peki parsellerin değeri ne kadar oldu? İşte Emlak Konut GYO KAP açıklaması'nın detayları...


Geri Dön