29 / 03 / 2024

Emlak Konut GYO Merkez Ankara projesinde 2. etap satışa sunuldu!

Emlak Konut GYO Merkez Ankara projesinde 2. etap satışa sunuldu!

Emlak Konut GYO güvencesi, Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Merkez Ankara projesinin ikinci etabı satışa sunuldu...



Merkez  Ankara  projesinde konut fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından başlatılan kampanya kapsamında projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Projede ödemeler 3'üncü yılda başlatılıyor. 

125 bin metrekare büyüklüğe sahip tek bir parsel alanında inşa edilen Merkez Ankara projesi Türkiye’nin en büyük karma konseptli projesi olma özelliğine sahip. Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; 1.7 milyon metrekare yüzölçümü olan Millet Bahçesi’ne komşu konumda hayata geçirilen proje bin 425 adet daire ve bin 635 adet ticari üniteden oluşuyor. Merkez Ankara’da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 dubleks konut tiplerine yer veriliyor. 

İlk etap teslimlerinin 2021 yılı sonunda yapılması hedeflenen projedeki konut fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL’den başlıyor. Projede konut fiyatları 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Şile’de ‘idealist’ proje

Emlak Konut GYO güvencesinde yükselen projelere bir yenisi daha ekleniyor. 

İstanbul’un hızla gelişen ilçelerinden Şile’nin Çavuş Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan butik proje İdealist GYO imzasını imzasıyla yükselecek. 

Son dönemdeki kampanyaları ile güven tazeleyen Emlak Konut GYO, bu kez de İdealist GYO ile işbirliği yaptı ve Şile’de butik bir projeyi başlattı. 

68 adet daire ve bir adet ticari üniteden oluşan projenin yapı ruhsatını alan şirket, bölgenin çekim merkezi olmasını sağlayacak. 1+1’den 5+1 dublekse farklı konut tiplerine yer verilecek projede İdealist Cadde kurgusu da hayata geçirilecek. Üniversite ve şehir merkezine yakınlığıyla dikkat çeken proje, hem yatırımcıların hem de huzurlu bir yaşam arayanların adresi olacak şekilde planlandı. 

3 üniversiteye yakın konumda inşa edilen İdealist Cadde projesi İstanbul Şile Otoyolu ve Şile İskelesi’ne yaklaşık 1,5 kilometre mesafede konumlanıyor. Projenin köprü bağlantılı olması da ön plana çıkıyor.

Gebze’de fırsat günleri

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Gebze Emlak Konutları 3’te yüzde 5 peşinat yüzde 10 indirim fırsatı da sürüyor. 37 blok olarak inşa edilen Gebze Emlak Konutları 3 projesinde toplam bin 955 daire yer alıyor. 

2+1’den 4+1’e farklı daire tiplerinin bulunduğu Gebze Emlak Konut 3’te, açık ve kapalı otopark, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları ve süs havuzları gibi sosyal alanlar bulunuyor. 

Konumuyla ön plana çıkan Gebze Emlak Konutları, Osmangazi Köprüsüne 20 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30 dakika, Kuzey Marmara Otoyolu’na 10 dakika, İstanbul’a 40 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Projenin anahtar teslimleri hemen yapılıyor. Projedeki 2+1 konutlar 460 bin TL, 3+1 konutlar 576 bin TL, 3+1 konutlar ise 723 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Web: https://www.merkezankara.com.tr/


Geri Dön