26 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi yarın!

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi yarın!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Vadi Evleri

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te inşa edilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi yarın yapılacak.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzasıyla hayata geçirilen Vadi Evleri projesi İstanbul Bahçekent'te inşa edilecek.

Emlak Konut GYO dev projenin ihale tarihini geçtiğimiz günlerde açıkladı. İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi yarın yapılacak. İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi, belli istekliler arasında ihale usulü (davet) ile gerçekleşecek.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi yarın!

Konumu ön planda

Emlak Konut GYO Vadi Evleri, Hoşdere Millet Bahçesi'ne, üniversitelere, AVM'lere, hastanelere yakın konumuyla dikkat çekiyor.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi yarın!

Dev proje inşa ediliyor

Emlak Konut GYO Vadi Evleri projesinde  496 daire ve 51 villa bulunuyor. Projede yer alan villaların büyüklükleri 120 metrekare ile 280 metrekare arasında değişiyor. Vadi Evleri'nde 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 ve 7+1 konut tipleri yer alıyor. Villalar ise 3+1'den 5+1'e kadar değişiyor.  

http://vadievleri.emlakkonut.com.tr/

Emlak Konut GYO Vadi Evleri satışta! Yeni proje!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön