28 / 03 / 2024

Emlak Konut GYO'dan 8 milyar liralık satış!

Emlak Konut GYO'dan 8 milyar liralık satış!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasından ev alanlara yüzde 10 indirim, yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında bugüne kadar toplam 8 milyar lira değerinde 5 bin 900 konut satıldı.



Emlak Konut GYO tarafından 2 Haziran’da ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasına başlandı. Kampanya kapsamında Emlak Konut projelerinden ev alanlara yüzde 10 indirim, yüzde 5 peşinat fırsatı sağlanırken 0.69’dan başlayan faizle 180 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre; kampanya kapsamında ev alan 24 ay boyunca taksit ödemiyor, ödemeler 3. yıldan sonra başlıyor. 

Polis okulu arsasında inşa edilmesi planlanan Emlak Konut Florya Evleri projesi de bu kampaya kapsamında yer aldı. Haftasonu Florya projesinden önemli oranda satış da yapıldı. Kampanya kapsamında bugüne kadar toplam 8 milyar lira değerinde 5 bin 900 konut satışı gerçekleşti.

Emlak Konut projeleri İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Yalova, Konya, Denizli ve Niğde’de bulunuyor. Yaklaşık 2 ay boyunca devam etmesi planlanan kampanya ile 10 bin konutun sahibini bulması bekleniyor.

Emlak Konut GYO Florya Evleri satışa çıktı!

2 haftada 13 milyar TL'lik konut satıldı!

Konutta düşük faiz coşkusu!


Geri Dön