28 / 03 / 2024

Emlak Konut GYO’nun Yeni Nesil Kent Projesine Rekor Talep!

Emlak Konut GYO’nun Yeni Nesil Kent Projesine Rekor Talep!

Emlak Konut GYO’nun talep toplama yöntemiyle satışa sunduğu Emlak Konut Başakşehir Evlerine rekor talep geldi. 6 Ekim 2013 tarihinde yapılacak kura çekiminde 1000 konutun sahibini bulacağı projeye toplam 25 bin 256 kişi başvurdu....





BAŞAKŞEHİR KONUTLARI İÇİN 25 BİN 256 KİŞİ BAŞVURDU


Emlak Konut GYO’nun talep toplama yöntemiyle satışa sunduğu Emlak Konut Başakşehir Evlerine rekor talep geldi. 6 Ekim 2013 tarihinde yapılacak kura çekiminde 1000 konutun sahibini bulacağı projeye toplam 25 bin 256 kişi başvuruda bulundu. 


Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Emlak Konut GYO, yeni nesil kent projesi olarak hayata geçireceği Başakşehir Evleri’nde rekor taleple karşılaştı. 30 Eylül tarihinde başvuruların tamamlandığı ve 1000 konutun kurayla sahibini bulacağı projeye 25 bin 256 rekor talep geldi. Kura çekimi, 6 Ekim 2013 Pazar günü saat 10.00’da Küçükçekmece Arenamega Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 


Başakşehir ilçesi Kayabaşı mahallesindeki proje, 478 bin 157 metrekareyi aşan inşaat alanına sahip. Başakşehir Evleri projesinde; 375 adet 1+1, 1097 adet 2+1, 1078 adet 3+1 ile 49 adet 4+1 üzere toplam 2 bin 599 adet konut, 74 adet ticari ünite ve 1 adet ilköğretim okulu yer alıyor. 


15 Bin Liradan Başlayan Uygun Peşinatlı Konutlar

Konut alıcılarına 120 aya varan vadelerde taksitlendirme yapılabilen projede 15 bin liradan başlayan uygun peşinat oranları ile ev sahibi olma imkanı tanınıyor. Konut alıcıları ödedikleri peşinata göre dilerlerse taksitlerin ödemesine konutların tesliminden sonra da başlayabiliyor. Örneğin, 1+1 tipindeki konutlara 20 bin lira peşinat ödenmesi halinde aylık taksitler konut tesliminden sonra başlarken, peşinatın 15 bin lira seviyesinde ödenmesi halinde ise aylık taksit ödemeleri de bir sonraki aydan itibaren gerçekleşiyor. 2+1 tipindeki konutlar için peşinat miktarları 25-30 bin TL, 3+1 tipindeki konutlar için 35-40 bin TL, 4+1 tipindeki konutlar için ise 45-50 bin TL seviyesinden başlıyor.


Emlak Konut Güvencesiyle Alıcılar Yoğun Talep Gösterdi

Başakşehir Evleri’ne gelen yüksek talebi değerlendiren Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, yeni nesil kent anlayışına güzel bir örnek teşkil edecek olan projede konut alıcılarının Emlak Konut güvencesi, uygun taksit ve peşinat anlayışını göz önünde bulundurarak yoğun ilgi gösterdiklerini söyledi. Kurum “Tüm bunlara ilave olarak Kayabaşı Masterplanı ve sonrasında ada bazında etaplar halinde uygulanacak projede, kırsal bir alanda çekim merkezi yaratan, çevreye ve doğaya saygılı, yeşili içine alan bir konseptin belirlenmiş olması yatırımcıların ve alıcıların dikkatini bu projeye çevirdi” dedi.


Geleceğin Kentlerine Model Oluşturacak

Çeşitli platformlarda dile getirdikleri gibi Emlak Konut’un sadece konut üretmediğini, yaşanabilir, modern yaşam alanlarını, yeni kentleri ortaya çıkardığını anlatan Murat Kurum, Başakşehir Evleri’nin de geleceğin yaşam anlayışına, geleceğin kentlerine model oluşturacağına inandıklarını açıkladı. 


Gelen talebin yeni nesil kent anlayışının kabul gördüğüne bir işaret olduğunu ifade eden Murat Kurum “Aynı zamanda bugün eğer 25 bin kişi aynı anda ev sahibi olabilmek için talep gösterebiliyorsa, bu Türkiye’nin geleceğine ve ekonomi yönetimine duyulan güvenin de bir simgesidir” dedi.


Emlak Konut’un çevresel duyarlılığı yüksek olan Başakşehir Evleri aynı zamanda yeni bir kent meydanını hayata geçirirken, evsel atıkların kaynağında ayrıştırmaya dayanan sistemi, elektrikli araç kullanımını teşvik eden üniteleriyle de yeni konut projelerine örnek olmaya hazırlanıyor. 



Geri Dön