20 / 04 / 2024

Emlak Konut, İFM kapsamında 629.8 milyon TL'lik sözleşme imzaladı!

Emlak Konut, İFM kapsamında 629.8 milyon TL'lik sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında 629 milyon 870 bin TL'lik sözleşme imzalandı...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 3328 ada 8 parsel sözleşme imzalanması hakkında açıklama yayınladı. 

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Protokolü kapsamında şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 3328 ada 8 Parsel İkmal İnşaatı İşi' nin sözleşmesi, Yüklenici Yapı ve Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile 17 Aralık 2019 tarihinde imzalandı.

Sözleşme bedeli 629 milyon 870 bin TL KDV olarak açıklandı.

Katar Finans Merkezi ile anlaşma

Katar Finans Merkezi ile Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi arasında mutabakat zaptı imzalandı. Anlaşma kapsamında Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği kapsamında çalışmalar yapılacak. İstanbul'u hem bölgesel hem de küresel finansal ekosistem içinde bir cazibe merkezi haline getirmeyi planlayan proje kapsamında çalışmalar hız kazandı. 

2021 sonunda tamam

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  30 Kasım tarihinde yaptığı açıklamasında İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin 2021 sonunda tamamlanacağını açıkladı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Protokolü çerçevesinde Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 3328 Ada 8 Parsel İkmal İnşaatı İşi' nin sözleşmesi, Yüklenici Yapı ve Yapı İnş. Taah. San. ve Tic. A.Ş. ile 17.12.2019 tarihinde imzalanmıştır.

Sözleşme Bedeli: 629.870.000 TL+ KDV'dir.

Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği!

Murat Kurum: İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatını hızlandırdık!

 

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


Geri Dön