26 / 04 / 2024

Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir Projesi!

Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir Projesi!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Kuzey Yakası

Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir Projesi 364 bin metrekare alan üzerinde 10 blok olarak yükseliyor. Projede, konut, ofis, otel, spor tesisi, kongre merkezi gibi alanlara yer veriliyor...



Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir Projesi "İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla basına tanıtılıyor. 364 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek olan Kuzey Yakası projesi İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.


Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir Projesi konum olarak,  Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına yakın mesafede, Olimpiyat Stadı’na 4 km, Atatürk Havalimanı’na 18 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise sadece 32 km uzaklıkta yer alıyor. 


Kuzey Yakası projesinde 373 adet ofis, ticari alan ve otelin yanı sıra birçok sosyal etkinlik alanına yer veriliyor. Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir Projesi, 10 blok olarak planlandı. 


İstanbul Kuzey Yakası'nda 7 blok ticaret ve ofis olarak, kalan 2 blok otel ve kongre merkezi olarak, 1 blok ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisi olarak yükselecek. 


Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir Projesi'nde ofisler 9 Eylül tarihinde ofislerin satışa sunuldu. Kuzey Yakası Emlak Konut ofis fiyatları 349 bin TL'den başlıyor.



Tel:444 36 55 

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/kuzey-yakasi-ticarileri 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön