27 / 04 / 2024

Kuzey Yakası Başakşehir nedir?

Kuzey Yakası Başakşehir nedir?

Firma: Emlak Konut

Proje: Kuzey Yakası Ticarileri

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut Başakşehir'de yeni bir yaka kuruyor. Peki Kuzey Yakası Başakşehir nedir?



Kuzey Yakası Başakşehir projesi Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut'un yeni projesi olarak tanıtılıyor. 


Emlak konut Kuzey Yakası Başakşehir projesi İstanbul Başakşehir’de 364 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Projede 373 adet ofis, ticari ve otelin yanı sıra birçok sosyal etkinlik alanı yer alacak. 


Kayabaşı Kuzey Yakası projesinde konut projeleri, metro hattı, entegre ulaşım ağları, sosyal ve kültürel alanlar, alışveriş merkezleri, okullar ve spor alanlarına komşu bir alanda; ofisleri, ticari alanları, oteli ve hayvanat bahçesi gibi donatıların yer alması planlanıyor. 


"İSTANBUL’A YENİ BİR YAKA GELİYOR" sloganıyla alıcılarına seslenen Emlak Konut Kuzey Yakası Kayaşehir projesinde 10 blok şeklinde dizayn edildi.


Projede  7 blok ticaret ve ofis olarak, kalan 2 blok otel ve kongre merkezine, 1 bloğu ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisine ayrıldı. 


153 adet odaya sahip Kuzey Yakası Başakşehir Oteli, kongre merkezi 600 kişilik konferans salonu, 143 kişilik toplantı odası, 83 kişilik seminer salonu, 400 m²’lik fuaye ve 2100 m²’lik lobi alanından oluşuyor. Ayrıca proje basketbol sahası ve kapalı yüzme havuzu birimlerinden oluşan tesis toplam 996 seyirci kapasitesine sahip. 


 15 soruda Kuzey Yakası Başakşehir projesi!


Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir nerede?


  1. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına yakın mesafede, 
  2. Olimpiyat Stadı’na 4 km, Atatürk Havalimanı’na 18 km, 
  3. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise sadece 32 km uzaklıkta

Kuzey Yakası Başakşehir nedir?




Tel:444 36 55


Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/kuzey-yakasi-ticarileri



Pınar DOĞAN ÇAKIR/Emlakkulisi.com 



projeye sor



Geri Dön