19 / 04 / 2024

Kuzey Yakası Başakşehir ofis fiyatları!

Kuzey Yakası Başakşehir ofis fiyatları!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Kuzey Yakası

İstanbul Başakşehir'de Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Kuzey Yakası projesinde ofis, ticari alanlar ve otele yer veriliyor. Projede ofis fiyatları 349 bin TL'den başlıyor...



Kuzey Yakası projesinin yedi bloğu ticaret alanları ve ofislere, geriye kalan 2 bloğu otel ve kongre merkezine, 1 bloğu ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisi olarak planlandı. 


Bugün satışa sunulan Kuzey Yakası projesi  Emlak Konut GYO  tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirildi. 10 bloktan oluşacak projede 373 adet ofis, ticari alan ve otel olacak. 


364 bin metrekare arsa alanına sahip Kuzey Yakası projesinin otel bloğunda, kongre merkezi, 600 kişilik konferans salonu, 143 kişilik toplantı odası, 83 kişilik seminer salonu, 400 metrekarelik fuaye ve 2100 metrekarelik lobi alanı bulunuyor.  


Kuzey Yakası Başakşehir ofis fiyatları!

Kuzey Yakası Başakşehir ofis fiyatları 349 bin liradan başlıyor. Kuzey Yakası projesi konum olarak, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına yakın mesafede, Olimpiyat Stadı’na 4 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 18 kilometre,  15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 32 kilometre mesafede yer alıyor.


Kuzey Yakası iletişim!

Tel:444 36 55 

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/kuzey-yakasi-ticarileri 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön