26 / 04 / 2024

Emlak Konut Seyrantepe ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Seyrantepe ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Kağıthane Seyrantepe arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesinin 1. oturumuna en yüksek teklif Tahincioğlu Gayrimenkul'den geldi. İhaleye 27 istekli katıldı...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Kağıthane Seyrantpee arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesinin 1. oturumu bugün saat 14:30'da başladı. 


Emlak Konut GYO Seyrantepe arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesine 27 istekli katıldı. Katılan istekliler arasında en yüksek teklif Tahincioğlu Gayrimenkul'den geldi.


Tahincioğlu Gayrimenklul, Emlak Konut GYO Seyrantepe arsa ihalesine 150 milyon TL teklif verdi. İhalenin kazananı yapılacak 2. oturumla belirlenecek. 2. oturumun tarihi henüz açıklanmadı.


Emlak Konut Seyrantepe arsa ihalesine en yüksek ikinci teklif Astay Gayrimenkul İnşaat'tan geldi. Astay Gayrimenkul 135 milyon TL teklif sundu.


İhaleye en yüksek üçüncü teklif 125 milyon TL ile Keleşoğlu Tasarım İnşaat'tan, dördüncü en yüksek teklif 100 milyon 400 bin TL ile Şua İnşaat'tan gelirken en yüksek beşinci teklif ise Tepe İnşaat ve Kuruluş İnşaat'tan 100 milyon TL olarak geldi. 


Emlak Konut Seyrantepe ihalesine en yüksek teklif kimden?


Emlak Konut Seyrantepe arsa ihalesinde A parseldeki konut alanı 26 bin 74,78 metrekare, B parseldeki konut alanı 9 bin 457,99 metrekare, C parseldeki konut alanı ise 1.217,19 metrekare alana sahip. Emsal değeri 2,5 olarak belirlendi.


İhale detayları için tıklayın




Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com



Geri Dön