20 / 04 / 2024

Emlak Konut Üsküdar Barbaros projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut Üsküdar Barbaros projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi sözleşmesi, Eltes İnş. Tesisat San. ve Tic. A.Ş. & Istlife Yapı San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile bugün imzalandı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumunu Eltes İnş. Tesisat San. ve Tic. A.Ş. & Istlife Yapı San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı 406 milyon TL teklifle kazanmıştı. 


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi,bugün Eltes İnş. Tesisat San. ve Tic. A.Ş. & Istlife Yapı San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı konu ile ilgili Kap'a açıklamada bulundu. İşte Emlak Konut'un açıklaması!


18.09.2015 tarihinde 2. oturumu tamamlanan, Şirketimiz projelerinden "İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin sözleşmesi, Yüklenici "Eltes İnş. Tesisat San. ve Tic. A.Ş. & Istlife Yapı San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı" ile 23.10.2015 tarihinde imzalanmıştır.


Projenin ihale değerleri aşağıdaki gibidir;

Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG): 810.000.000 TL

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG): 406.215.000 TL

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı: % 50,15


Emlak Konut Üsküdar Barbaros arsası hakkında;

Emlak Konut Üsküdar arsasına 4 katlı bloklardan oluşan butik proje inşa edilecek. Projenin arsa alanı 17 bin 237 metrekare. Emsal değeri 1. Arsa 1137 ada 26 no'lu parsel ve 1138 ada 27 no'lu parsel olmak üzere 2 parsel üzerinde yer alıyor.


Emlak Konut Üsküdar Barbaros projesi için imzalar atıldı!


Emlak Konut'un Üsküdar Barbaros arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin süreci


Öznur YASLI/Emlakkulisi.com


Geri Dön