19 / 04 / 2024

Emlak Konut barbaros ihalesi

Emlak Konut barbaros ihalesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi sözleşmesi, Eltes İnş. Tesisat San. ve Tic. A.Ş. & Istlife Yapı San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile bugün imzalandı.

Emlak Konut GYO Validebağ Konakları projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Validebağ Konakları projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Ataşehir parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli Ataşehir İlçesi Barbaros ve Küçükbakkalköy Mahalleleri'nde yer alan 10 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Beşiktaş Mecidiye arsa ihalesi 15 Ekim'de!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Barbaros Bulvarı'ndaki Jandarma Dikimevi'nin yer aldığı arsayı 15 Ekim'de açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor...

Emlak Konut Ataşehir'deki 12 parselin yıl sonu değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut GYO Ataşehir Küçükbakkalköy ve Barbaros mahallelerinde yer alan 12 adet parselin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Küçükbakkalköy'deki 12 parselin değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Barbaros ve Küçükbakkalköy Mahalleleri'nde yer alan 12 adet parsele ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Üsküdar Barbaros projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi sözleşmesi, Eltes İnş. Tesisat San. ve Tic. A.Ş. & Istlife Yapı San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile bugün imzalandı.

Özak GYO, Emlak Konut Üsküdar arsa ihalesinden çekildi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 2. oturumunda, teşekkür ederek ihaleden çekildi.

Emlak Konut'un Üsküdar ihalesini Eltes İnşaat ve Istlife aldı!

Emlak Konut GYO'nun Üsküdar-Barbaros'taki Hava Subayı Lojmanları arsasının dünkü ihalesi kıran kırana geçti. İhaleyi Eltes İnşaat- Istlife ortaklığı kazandı.

Emlak Konut Üsküdar Barbaros gelir paylaşımı ihalesi 2. oturumu sonucu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Üsküdar Barbaros Gelir Paylaşımı İhalesi 2.oturum sonucunu yayınladı.

Emlak Konut Üsküdar Barbaros projesi ihale sonucu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir İhalesi 2.oturum sonucu ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu.

Emlak Konut Üsküdar Hava Lojmanları arsası sahibini buldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında satışa sunulan Hava Lojmanları arsası sahibi buldu. Peki ihaleye en yüksek teklif hangi firmadan geldi?

Emlak Konut Üsküdar Hava Lojmanları ihalesinin 2'nci oturumu 18 Eylül'de!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumu 18 Eylül Cuma günü saat 15:00'de yapılacak.

Emlak Konut Üsküdar arsa ihalesi sonuçlandı!

Emlak Konut'un üsküdarda sattığı arsanın fotoğrafı Emlak Konut GYO tarafından Üsküdar Barbaros arsası için düzenlenen arsa satış karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin ilk oturumu gerçekleşti.

Emlak Konut barbaros ihalesi Haberi

Emlak Konut barbaros ihalesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumunu Eltes İnş. Tesisat San. ve Tic. A.Ş. & Istlife Yapı San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı 406 milyon TL teklifle kazanmıştı. 


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi,bugün Eltes İnş. Tesisat San. ve Tic. A.Ş. & Istlife Yapı San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı konu ile ilgili Kap'a açıklamada bulundu. İşte Emlak Konut'un açıklaması!


18.09.2015 tarihinde 2. oturumu tamamlanan, Şirketimiz projelerinden "İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin sözleşmesi, Yüklenici "Eltes İnş. Tesisat San. ve Tic. A.Ş. & Istlife Yapı San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı" ile 23.10.2015 tarihinde...