23 / 04 / 2024

Emlak sektörü Aralık'ta CNR Expo'da buluşacak!

 Emlak sektörü Aralık'ta CNR Expo'da buluşacak!

Emlak 2013 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansmanı Fuarı', emlak alıcılarını, satıcılarını ve finans kuruluşlarını 5 - 8 Aralık 2013 tarihleri arasında bir araya getirecek...



Emlak 2013-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansmanı Fuarı', emlak alıcılarını, satıcılarını ve finans kuruluşlarını 5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında bir araya getirecek. CNR Expo'daki fuarı ziyaret edecek yatırımcı ve nihai tüketicilere yeni bir hizmet açılımının sağlandığı organizasyonun, 3 salonda 30 bin metrekare alanda açılması hedefleniyor. 


Fuar CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık organizasyonuyla T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde gerçekleştirilecek. Emlak 2013 Fuarı'na katılan firmalar; konfor ve tasarım yeniliklerini içeren fuara özel projelerini cazip fiyat ve ödeme koşulları ile görücüye cıkaracak. Fuarı AB ülkelerinden, Türki Cumhuriyetleri'nden, Katar, Ürdün ve Kuveyt'in aralarında bulunduğu ülkelerden alıcılar ziyaret edecek.

 

Uzman seminerleri 


Alanında uzman isimlerin vereceği seminerlerde konut satın alırken ve mortgage kredisi kullanırken nelere dikkat edilmesi gerektiği konularının yanı sıra farklı baslıktaki konular da masaya yatırılacak. 

Fuarda, A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve is merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı yapılacak. 




Fulya Erdem/Star


Geri Dön