25 / 04 / 2024

Emlak 2013 fuarı

Emlak 2013 fuarı

Suudi Arabistan başta olmak üzere Orta Doğu ve de Körfez ülkelerinin yoğun ilgi gösterdiği Emlak 2013 Fuar'ı, yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü...

Suudi Arabistan Kralı'nın yeğeni CNR Emlak Fuarı'nı ziyaret edecek!

Emlak 2013 Fuarı, Suudi Arabistan başta olmak üzere Ortadoğu ülkelerinin akınına uğradı. fuarı, bugün saat 14.00'da Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud'un yeğeni prens Ahmad Bandar Al- Sider ziyaret edecek.

Emlak 2013 Fuarı'nda Körfez'den 500 milyon dolarlık fon ev'e geldi!

CNR Emlak 2013 Fuarı, Arap yatırımcının akınına uğradı. Geçen yıl ilki düzenlenen fuarda 120 milyon dolarlık alım yapılırken, bu yıl rakamın 500 milyon dolara çıkması bekleniyor...

Tema İstanbul başarılarını, Emlak 2013 Fuarı'na da taşıdı!

İnşaat sektörünün önde gelen kurumları MESA, ARTAŞ, ÖZTAŞ VE KANTUR-AKDAŞ Ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün en büyük projesi Tema İSTANBUL, EMLAK 2013 Fuarı'nda ilk kez görücüye çıktı...

Türkiye'nin en büyük konut projeleri Emlak 2013'te buluştu!

CNR Emlak 2013 Fuarı, Türkiye'nin önde gelen konut projelerini CNR EXPO Yeşilköy'de buluşturdu. CNR Holding CEO'su Cem Şenel, "4 gün sürecek fuara, Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere yurtdışından 10 bin ziyaretçi bekliyoruz" dedi...

Metropol İstanbul en büyük standıyla Emlak 2013’ün odak noktası oldu!

İstanbul’un ikonik projesi Metropol İstanbul; Dubai, Fransa, Almanya ve Rusya’dan sonra 5-8 Aralık 2013 tarihlerinde CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen EMLAK 2013 Fuarı'nda da yerini aldı...

Ağaoğlu, Emlak 2013 Fuarı'na 549 metrekarelik dev stand ile katılıyor!

Fuara dev bir stand ile katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu da başta İstanbul Uluslararası Finans Merkezi olmak üzere Maslak 1453 Bakırköy 46, Andromeda Gold gibi projelerini uluslararası yatırımcılarla buluşturdu.

Koru Florya Emlak Fuarı'nda yerini aldı!

TOKİ ve Emlak Konut GYO tarafından desteklenen ve 5-8 Aralık tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlenen konut, işyeri, satın alma ve finansman fuarı Emlak 2013'te, Koru Florya projesi de yerini aldı...

Emlak Fuarı 2013 ne zaman?

CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık tarafından organize edilen Emlak Fuarı 2013 ne zaman? Emlak 2013 Fuarına kimler katılacak? Emlak Fuarı 2013 ne zamana kadar açık kalacak?

Emlak 2013 fuarı!

Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansmanı Fuarı; emlak alıcılarını, satıcıları ve finans kuruluşlarını 05-08 Aralık 2013 tarihleri arasında bir araya getiren Emlak 2013 fuarı ile ilgili tüm ayrıntılar bu haberde...

Emlak 2013 Fuarı'na kimler katılacak?

Gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörleri Emlak Fuarı'nda buluşuyor. CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık tarafından organize edilen Emlak Fuarı'nın ikincisi 5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ağaoğlu Emlak 2013 Fuarı'nda dev stand ile yer alacak!

İnşaat sektörünün önde gelen aktörleri bu yıl ikincisi düzenlenen Emlak Fuarı’na katılıyor. 5 – 8 Aralık 2013 tarihleri arasında CNR'da gerçekleştirilecek fuarda Ağaoğlu Şirketler Grubu 549 metrekarelik standıyla yer alacak.

Ev sahibi olmak isteyenler Emlak 2013 Fuarı'nda buluşuyor!

Emlak 2013 Fuarı, gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen profesyonellerini marka projelerden ev sahibi olmak isteyenlerle bir araya getiriyor. Türkiye Finans, konut almak isteyenlerin hayatını Çilingir Mortgage ürünüyle kolaylaştırıyor.

Emlak Fuarı'nda hedef Ortadoğu!

İstanbul'da 5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 'Emlak 2013 Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda gözler Ortadoğu'ya çevrilecek. Emlak Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde 20 bin metrekare alanda gerçekleşecek.

Emlak sektörü Aralık'ta CNR Expo'da buluşacak!

Emlak 2013 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansmanı Fuarı', emlak alıcılarını, satıcılarını ve finans kuruluşlarını 5 - 8 Aralık 2013 tarihleri arasında bir araya getirecek...

İzmir Emlak Gayrimenkul Fuarı basın lansmanı 20 Nisan'da!

İzmir Ticaret Odası ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası önderliğinde, Elit Fuarcılık tarafından organize edilen İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 21 Haziran'da kapılarını açıyor.

CNR Emlak Ankara Fuarı’na yoğun ilgi!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Ankara Emlak Fuarı'nın gözdesi Osmangazi!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’nın gözdesi oldu.

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı. ATO Congresium’da düzenlenen fuara, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

Bursa, CNR Emlak Ankara Fuarı'na katılacak!

Eylül'de ATO Congresium'da gerçekleşecek olan CNR Emlak Ankara Fuarı'nda yer alan Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra coğrafyası, kültürü, faaliyetleri ve etkinlikleri gibi birçok özelliğini de müteahhit ve ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulacak.

CNR Emlak Ankara Fuarı 7-10 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak İstanbul Fuarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın himayesinde Ankara’ya taşınıyor. ATO Congresium’da organize edilecek CNR Emlak Ankara Fuarı, 7-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kıbrıslı müteahhitler CNR Emlak Fuarı'nda!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen müteahhit firmaları ile birlikte CNR Emlak 2016 Fuarı'na katıldı.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

CNR Emlak Fuarı’na yerli ve yabancı ilgisi!

Türkiye'nin önde gelen konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2015 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

CNR Emlak 2015 Fuarı bugün bitiyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının çeşitli projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut İş Yeri Satınalma. Kiralama ve Finansman Fuarı" bugün sona eriyor.

Blue Green projesi CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıktı!

CNR Emlak Fuarı’nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Kasır Yapı, Blue Green'i CNR Emlak Fuarı'nda tanıttı!

CNR Emlak Fuarı'nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Emlak 2013 fuarı Haberi

Emlak 2013 fuarı

Türkiye'nin önde gelen konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2013 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılandı. CNR EXPO Yeşilköy’de 05-08 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuar, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Orta Doğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcıları ağırladı. Fuarı 4 bin 513'ü yurt dışından olmak üzere toplamda 19 bin 325 profesyonel ziyaret etti. 


CNR Holding kuruluşu Sine Fuarcılık tarafından düzenlenen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde gerçekleştirilen fuara, Suudi Arabistanlı yatırımcılar, ceplerine 500 milyon dolar koyarak  geldiler. Aralarında Bin Ladin, Al Amuodi gibi sektörün öncü gruplarının da yer aldığı firmalar  önümüzdeki yıl bu paranın 3 katı ile fuara alım için geleceklerini söylediler.


Emlak 2013 Fuarı’na gelen Arap...