25 / 04 / 2024

Koru Florya Emlak Fuarı'nda yerini aldı!

Koru Florya Emlak Fuarı'nda yerini aldı!

TOKİ ve Emlak Konut GYO tarafından desteklenen ve 5-8 Aralık tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlenen konut, işyeri, satın alma ve finansman fuarı Emlak 2013'te, Koru Florya projesi de yerini aldı...



TOKİ ve Emlak Konut GYO tarafından desteklenen ve 5-8 Aralık tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlenen konut, işyeri, satın alma ve finansman fuarı Emlak 2013'te, KoruFlorya projesi de 6'ncı Hol giriş kapısı karşısındaki standı ile yerini aldı. AVM üzerinde yerden 17 metre yüksekte konumlanan rezidansların deniz, göl ve orman manzarasına hakim, doğa ile iç içe özel peyzajından ve AVM'nin mimari dokusundan esinlenilen Koru Florya standı, 253 metrekarelik alana sahip. 


Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı, Türk gayrimenkul sektörünün yıldızlarının buluştuğu Emlak 2013 Fuarı'nın, Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün yurtdışı kurumsal yatırımcılara açılması için önemli bir rol oynadığını dile getirdi. 


Kavurmacı, "Burada Türk müteahhit ve yatırımcılarının becerisi devreye giriyor. Üreteceğimiz projeleri, tasarım ve imalat kalitemizle, satış soması işletme/kiralama hizmetlerimizle, çevre dostu ve enerji verimliliği özelliklerimizle, marka değerimizle dünya standartlarına yükseltebilmeliyiz" dedi. 


Bugüne kadar yaptıkları projelerde bu kriterlere önem verdiklerini vurgulayan Kavurmacı, "Bundan sonra da hayata geçireceğimiz nitelikli projelerle Türkiye gayrimenkul sektörünün yükselen gruplarından biri olacağız" şeklinde konuştu. 



Sabah Gazetesi 


Geri Dön