19 / 04 / 2024

Emlak vergisi için son gün 30 Kasım!

Emlak vergisi için son gün 30 Kasım!

Şahinbey Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2015 Emlak Vergisi, İşyeri Çevre Temizlik vergisi ve İlan-Reklam vergisinin ikinci taksitinin son ödeme süresinin 30 Kasım 2015 ‘de sona erdiğini belirtti.




Şahinbey Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü,  2015 Emlak Vergisi, İşyeri Çevre Temizlik vergisi ve İlan-Reklam vergisinin ikinci taksitinin son ödeme süresinin 30 Kasım 2015 ‘de sona erdiğini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların borçlarının cezalı duruma düşmeden ödemeleri gerektiğini belirterek, “ Tahsil edilen vergiler vatandaşa hizmet olarak geri dönüyor. Çeşitli sebeplerden dolayı belediyemize gelemeyen vatandaşların rahat bir şekilde ödemelerini yapmalarını sağlamak amacıyla, hizmet binamızdaki Mali Hizmet Müdürlüğü haricinde Tapu Sicil Müdürlüğünde, Karataş Uzay Çatılı Pazaryerinde ve Balıklı Parkı içindeki irtibat büroları kurduk. Bunların dışında www.sahinbey.bel.tr adresinden Online olarak da emlak ve diğer borçların ödeyebilirler. Vatandaşlarımızın borçlarını zamanında yatırmazlarsa cezalı duruma düşebilirler” dedi.

 


Şahinbey Belediyesi


Geri Dön