25 / 04 / 2024

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.



Beykoz'da bir zamanların gözde emlak alanı Karlıtepe, bugünlerde yerini Çavuşbaşı'na bıraktı. Özellikle koronavirüs nedeniyle emlakçılık durma noktasına geldi ve Çavuşbaşı'nda büyük canlanma yaşandı. Beykoz Gündem'in yaptığı araştırmalar sonucunda birçok işadamının Beykoz Çavuşbaşı'nda korona sürecinde de arsa topladığı ortaya çıktı.

BEYKOZ YEREL SEÇİMLERİNİ DE ETKİLEMİŞTİ 

Çavuşbaşı Belediyesi, Beykoz'a devredildikten sonra mahallelere ayrılan Çavuşbaşı, yerel seçimlerde de belirleyici rol üstlenmesi dolayısıyla dikkat çekmişti. AK Parti'nin son 2 yerel seçimde de yarışı önde bitirmesinde büyük rolü olduğu kabul edilen Çavuşbaşı, imar ve iskân konularında da Beykoz'un en gözde yeri durumuna geldi. İşadamları arsa almak için Çavuşbaşı'na akın ederken, geçmişte en çok konuşulan Karlıtepe'nin de yavaş yavaş arka planda kaldığı belirlendi.

YATIRIMIN, YATIRIMCININ YENİ GÖZDESİ: ÇAVUŞBAŞI 

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Çavuşbaşı, himayesinde yer alan mahallelerinde yaşayan kalabalık nüfusu ile de dikkat çekiyor. Beykoz'un en kalabalık yerler arasında bulunan Çavuşbaşı'nda çoğunlukla Trabzon ve Rize kökenli vatandaşların yaşadığı tahmin ediliyor. Etrafını saran yemyeşil orman ile temiz ve kaliteli havanın solunduğu Çavuşbaşı'nı ise yatırımcıların gözdesi olmasının ardından önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde önemli gelişmelerin beklendiği ortaya çıkıyor.

BEYKOZ DIŞINDAN İSİMLER ÇAVUŞBAŞI'NDA YER TOPLUYOR 

Beykoz'da yaşayan önemli bir ismin de iş adamlarına ve siyasilere de arsa topladığı bilgisi paylaşıldı.

ÇAVUŞBAŞI HALKI ARSASININ DEĞERİNİ BİLİYOR MU?

Karlıtepe'nin satılmamasıyla ilgili Beykoz Belediye eski Başkanı merhum Yücel Çelikbilek'in "yerleriniz çok kıymetlenecek, İstanbul'un en kıymetli yerinde oturuyorsunuz. Lütfen yerlerinizi satmayın" demelerine Beykozlu vatandaşları kulak asmadı ve arsalarını gelen ilk yatırımcılara sattı. 1 dönüm arazisini 200 bin TL'ye satan vatandaşlar 6 ay sonra arsasının 3 ile 5 milyon arasında değerlendiğini öğrenince iş işten geçti. Yine aynı tehlike Çavuşbaşı için geçerli oldu.

İmar Barışı'na en çok başvuru Beykoz'dan yapıldı!

Konut satışında denizi gören ilçeler öne çıktı!


Geri Dön