28 / 03 / 2024

Emlakta yeni yaklaşımlar!

Emlakta yeni yaklaşımlar!

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019 raporu, sektörün alternatif gayrimenkul alanlarının operasyonel riskini kabul ederken, geleneksel yatırım yapılarını sorguladığını ve gayrimenkule daha geniş bir açıdan baktığını da ortaya koyuyor...



PwC ve Urban Land Institute (ULI) ortak çalışması olan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019 raporu: Avrupa gayrimenkul sektöründe, bir taraftan "döngü sonu pazarı" (late-cycle market) özellikleri hâkimken, sektör bir taraftan da uzun vadeli sürdürülebilir finansal performansı toplumsal etkiyle birleştirmeyi amaçlayan yeni yaklaşımları benimsiyor.

Fortune Turkey'de yer alan habere göre; Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019 raporu, sektörün alternatif gayrimenkul alanlarının operasyonel riskini kabul ederken, geleneksel yatırım yapılarını sorguladığını ve gayrimenkule daha geniş bir açıdan baktığını da ortaya koyuyor.

ÖNE ÇIKAN BAŞLICA KONULAR:

1.    Konfor alanından çıkılacak. Gelir arayışı geç varlık döngüsü, jeopolitik belirsizlik ve artan faiz oranları, güvenli ve uzun dönemli getiri ihtiyacını daha da güçlendirecek.
2.    Siyasi riskler artacak.
3.    Sosyal eşitsizlik ve uygun fiyatlarla konut sahipliği öne çıkacak.


Geri Dön