26 / 04 / 2024

Emrah Dumankaya kimdir?

Emrah Dumankaya kimdir?

Emrah Dumankaya, FG Wilson Marmara Bölgesi satış müdürü oldu. Peki, Emrah Dumankaya kimdir? Emrah Dumankaya, bugüne kadar hangi firmalarla çalıştı, hangi işlerde görev aldı? İşte Emrah Dumankaya...



Emrah Dumankaya kimdir?

Emrah Dumankaya, FG Wilson Marmara Bölgesi satış müdürü oldu. Emrah Dumankaya, 2000 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 


2013 yılında Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans (MBA) eğitimine başladı. 


Profesyonel hayatına; elektronik kartlar, uzaktan kumandalar ve plastik ürünler üreten ALPPLAS – EPS Elektronik şirketinde Üretim ve Proje Mühendisi olarak başlayan Emrah Dumankaya, 2004 – 2012 yılları arasında AKSA Jeneratör’de Özel Müşteriler Yöneticisi (Proje Yönetmeni) olarak çalıştı. 


Yüksek satış ciroları yaparak önemli başarılara imza atan Dumankaya, 2013 yılında AKSA Jeneratör Bölge Satış Müdürü oldu.


2015 yılı başında ise 1966’dan beri bir dünya markası olarak hizmet veren dünyanın en büyük jeneratör sistemleri üreticisi FG Wilson’ın Türkiye kadrosuna katılan Emrah Dumankaya Marmara Bölgesi Satış Müdürü olarak göreve başladı. 


Pazarlık Becerileri, Etkin Sunum Becerileri, Zaman Yönetimi, GDrive Sertifikasyonu, EDU Plus Pazarlama Yönetimi gibi eğitim seminerlerine katılan ve 1977 yılında doğan Emrah Dumankaya iyi derecede İngilizce biliyor, evli ve yelken, futbol, basketbol gibi spor dallarıyla uğraşıyor.


Emrah Dumankaya, FG Wilson Marmara Bölgesi satış müdürü oldu!




Geri Dön