26 / 04 / 2024

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?



Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Semih Serhat Dumankaya, 1987 İstanbul Kartal doğumlu. Dumankaya İnşaat’ın kurucularından Halit Dumankaya’nın oğlu olan Semih Dumankaya, 2006’dan beri görev aldığı Dumankaya Otomotiv’den sonra gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi oldu.


Semih Serhat Dumankaya, Roosevelt University Business Administration bölümünden 2000 yılında mezun oldu. 2006 yılından itibaren Dumankaya Otomotiv bünyesinde çeşitli görevler üstlenmiş olan Semih Dumankaya, şu an Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.


Yeniden yapılanma, 31 Mayıs 2013 tarihli basın bülteninde şöyle açıklandı ve Semih Dumankaya’nın görevi şu şekilde duyuruldu;


“İstanbul- Başta inşaat sektörü olmak üzere, otomotiv, sigorta gibi pek çok alanda hizmet veren Dumankaya grubunun kurucuları, İbrahim Dumankaya ve  Halit Dumankaya, gruba ait şirketlerdeki hisselerin paylaşımının ardından,  iki aile ayrı yönetim yapıları altında,  ticari faaliyetlerini sürdürecek.


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Uğur Dumankaya’ya devreden Halit Dumankaya, şirketin Onursal Başkanı oldu. Dumankaya İnşaat, Dumankaya Otomotiv, Dumankaya Sigorta, Dumankaya Pusula, Uniplast ve Dumankaya Rent a Car’ ın yeni Yönetim Kurulu ise şu şekilde oluştu: 


Halit Dumankaya (Onursal Başkan), Uğur Dumankaya (Yönetim Kurulu Başkanı), Barış Dumankaya (Yönetim Kurulu Başkan Vekili), Ayla Dumankaya, Semih S. Dumankaya (Yönetim Kurulu Üyesi).



Halit Dumankaya kimdir?
Semih Dumankaya evleniyor!
Dumankaya Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!



Geri Dön