26 / 04 / 2024

Emre Katırcı kimdir?

Emre Katırcı kimdir?

Lema Grup Yönetim Kurulu Başkanı olan Emre Katırcı kimdir? Emre Katırcı nasıl bir eğitim gördü? Emre Katırcı inşaat sektörüne nasıl girdi? İşte Emre Katırcı'nın biyografisi...



Emre Katırcı kimdir?

Emre Katırcı, 1973 yılı  Ankara  doğumlu. Aslen Kayserili olan Emre Katırcı ilköğretim ve lise eğitimini TED Koleji’nde tamamladı. Emre Katırcı, bugün Lema Grup Yönetim Kurulu Başkanı.


Gazi Üniversitesi’nde İngilizce öğretmenliği okuduktan sonra Hacettepe Üniversitesine bağlı HÜFAM’da 2 dönem İşletme eğitimi alan Emre Katırcı, iş hayatına mağazacılık ile atıldı.


Katırcı iş hayatına girişini şu şekilde belirtiyor:

"Babam, iş hayatına ‘’Yusuf Mağazacılık’’ adlı tekstil ve giyim sektöründe faaliyet gösteren bir işletme ile yola çıktı. Ağabeyim ile hafta sonları ve tatillerde ona destek oluyorduk. Daha sonra ağabeyimle birlikte ilk mağazamız olan Pucci’yi hayata geçirdik, ardından da 1998 yılında Perlina Bayan Giyim’i kurduk. İmalat ve toptan satışla başladığımız süreç 2003’te mağazalaşma ile devam etti. Şu anda Türkiye genelinde 200 satış noktasına ulaştık. 


Tekstilin yanı sıra 2005 yılında inşaat sektörüne adım atarak ortaklarımızla birlikte Kentpark AVM projesini hayata geçirdik. Bununla birlikte inşaat sektöründe lüks bir konsepti olan, insanların her türlü ihtiyaçlarına cevap verebilen konut ihtiyacının arttığını görerek inşaat alanında çalışmalara ağırlık verdik. Şu anda İncek’te TED Koleji yerleşkesinin bitişiğinde Uptown projesini hayata geçiriyoruz. Önümüzdeki günlerde lansmanı yapılacak olan Uptown, birçok özelliğiyle Ankaralılara ilkleri yaşatacak."


Lema Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katırcı, evli ve 3 çocuk babası.



Uptown İncek 3 katlı satış ofisi ve örnek dairesinde satışlara başladı!

Uptown İncek projesi önce yap sonra sat modeli ile satılıyor!


Geri Dön