25 / 04 / 2024

Emsan buharlı vantilatörünü tanıttı!

Emsan buharlı vantilatörünü tanıttı!

Mutfakların köklü markası Emsan, yepyeni bir ürünle evlerimizin başköşesindeki yerini almaya hazırlanıyor. Emsan’ın piyasaya yeni sunduğu Feel Steam buharlı vantilatör ile yaz aylarında serinliğin keyfini çıkartın...



Dört gözle beklediğimiz yaz ayları boğucu sıcakları da beraberinde getiriyor. Emsan’ın en yeni ürünü Feel Steam buharlı vantilatör ile yazın kurutucu sıcaklığından kolayca kurtulabilirsiniz.  Emsan Feel Steam, ortamı ferahlatan sağlıklı iyoner özelliği ve ortamın sıcaklığına göre otomatik üfleme ayarı ile sağlıklı serinliği evinize getiriyor.

.

Emsan Feel Steam buharlı vantilatörün buhar fonksiyonu vantilatörün kendi hızından ayrı ayarda çalışıyor. Vantilatör salınımı ile ortama karışan buhar, ortam sıcaklığını nemlendirip doğal serinlik hissi yaratıyor. Vantilatör içerisinde bulunan mavi renkli kompres, soğutucu etkisini artırmak için kullanımdan önce su doldurularak buzdolabında donduruluyor. Dondurulan kompres vantilatör çalıştırılmadan önce vantilatör içine yerleştirilip buharlaşan suyun daha uzun süre soğuk kalmasını sağlıyor. Siz de serinliğin keyfini uzun süre hissedebiliyorsunuz. 


Minimum Gürültü Maximum Keyif


Emsan Feel Steam bahuarlı vantilatörün, saat başı 270 ml buhar çıkışı sağlayan özelliğiyle yazın kavurucu sıcaklıklarında serinliğin keyfini çıkarabilirsiniz. Ortam içinde aldığı sıcak havayı buharlı soğutma işlemiyle soğutup tekrar ortama sunuyor.   Emsan buharlı vantilatör buhar süresini uzatacak olan 2800 ml hacimli su deposuna sahiptir. 


Son derece sessiz ve verimli çalışan Feel Steam buharlı vantilatör sağa sola salınım özelliğiyle maksimum alanı sessizce serinletebiliyor. Minimum gürültü ve minimum elektrik tüketimiyle A sınıfı olan Emsan Feel Steam buharlı vantilatör, yaz aylarının bir numaralı vazgeçilmezi olacak. Emsan Feel Steam buharlı vantilatör; ince, süper sessiz motor tasarımı, 10 saate kadar programlama ve otomatik kapanma özelliği, ergonomik yapısı, büyük LCD göstergesi, uzaktan kumanda ve gövdeden kontrol sistemiyle kolay kullanım imkânı sunuyor



Geri Dön