29 / 03 / 2024

Sanat Halı, 2014 ürünlerini tanıttı!

Sanat Halı, 2014 ürünlerini tanıttı!

Sanat Halı, Kaya Palazzo Golf Resort Otel Belek’te 2014 ürünlerini tanıttı. Toplam 700 bayinin katıldığı toplantıda söz alan Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan, ürünlerinin müşterilerden büyük ilgi gördüğünü ifade etti...




Sanat Halı, Kaya Palazzo Golf Resort Otel Belek’te 2014 ürünlerini tanıttı.


24-27 Şubat tarihli etkinlik Mahşer-i Cümbüş’ün tiyatro oyunu ile başladı, bayi toplantısı ile devam etti. Toplam 700 bayinin katıldığı toplantıda söz alan Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan, ürünlerinin müşterilerden büyük ilgi gördüğünü ifade etti.


Satış ve iletişimin trendlere göre yenilendiğini dile getiren Kaplan, “Kartal Halı olarak 30 senelik tecrübemiz var. Bu tecrübemizi markamız olan Sanat Halı‘ya yansıtıyor; yaşlanmıyor aksine git gide bu tempoya ayak uydurarak gençleşiyor, yenileniyoruz. 2012 verilerine göre Türkiye’nin ilk 500 firması arasında yer alıyor; ancak büyüklüğümüzden çok oluşturduğumuz katma değerle gurur duyuyoruz.” dedi. 


Bayi toplantısının ardından yapılan ödül töreninde dereceye giren bayilere ödülleri takdim edildi. Törende 2014 satış planları ile ilgili açıklamalarda bulunan Sanat Halı Türkiye Satış Müdürü Cihat Kılınboz, “2013‘te yaptığımız tüm çalışmalar bayilerimizden tam not aldı. Bayilerimizin bizden beklentilerinin büyük olduğu bilinci ile 2014 tanıtımımızı yaptık.” dedi. 


Sanat Halı Ar-Ge ve –Tasarım Grup Başkanı Selçuk Sayılı da “Milat, Mısra, Bienal, Natürel ismindeki yeni kaliteleri ve Delüks, Galeri, Alem, Gold kalitelerine eklediği yeni desen ve renk grupları ile 60’ı yeni desen olmak kaydı ile toplamda 250 halıyı ürün tanıtımımızda bayilerimizin beğenisine sunduk. 2014 koleksiyonumuzun sektörde trendleri oluşturacağına inancımız tamdır.” dedi.


Etkinlik; Bayi toplantısı ve ürün tanıtımı Petek Dinçöz konseri ile son buldu.



Beyaz Gündem


Geri Dön