25 / 04 / 2024

Emsan'dan 2017 kampanyası!

Emsan'dan 2017 kampanyası!

Emsan, kullanışlı ve pratik ürünlerini Hediye Yağmuru İndirim Kampanyası ile mutfaklara taşıyor. Emsan, Ocak sonuna kadar internet sitesinden belirli ürünleri alan müşterilerini, birbirinden kullanışlı hediyelerle buluşturuyor.



Emsan ile yılın ilk indirim rüzgarına kapıl!    


Emsan, kullanışlı ve pratik ürünlerini Hediye Yağmuru İndirim Kampanyası ile mutfaklara taşıyor. Emsan, Ocak sonuna kadar internet sitesinden  belirli ürünleri alan müşterilerini, birbirinden kullanışlı hediyelerle buluşturuyor. 


Kullanışlı ve pratik çözümleriyle mutfaklarda işleri kolaylaştıran Emsan, Ocak ayı boyunca sürecek kampanyasıyla, alışılmış Emsan kalitesinden vazgeçemeyenlerin yüzünü güldürmeye tüm hızıyla devam ediyor.


Emsan, cezve takımlarından, çelik tencere setlerine, çay saati takımlarından demliklere kadar mutfakta ihtiyaç duyulan birçok ürünü internet sitesine özel kampanyayla kullanıcılarının beğensine sunuyor.


Bu yılın ilk hediyesi Emsan’dan…

Emsan, web sitesini ziyaret ederek Beylerbeyi 3’lü Cezve Seti alan takipçilerine Kuğu Platin  6'lı  Kahve Fincan Seti, Etna 9 Parça Porselen Fırın Kabı Seti alanlara Milano 4'lü Kepçe Seti, Papatya Bitki Çayı Demliği alanlara MUG, Goncagül veya Butterfly 32 Parça Çay Saati Takımı alanlara ise Reyhan 3'lü Pasta Servis Seti hediye ediyor. Ayrıca Emsan, Patara  6 Prç. Dekorlu Çelik Tencere Seti seti alana Griss Hardstone 25*25 Grill Tava, Duracast Hard Stone 9 Prç Set Cappucino alanlara ise Demre 6 Prç. Kombi Sahan Set hediyere ederek takipçilerinin gönlünü fethediyor. 



Geri Dön