19 / 04 / 2024

En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu! Ne altın ne dolar! Elinde 1 tane bile olan havalara uçacak! Hazır olun!

En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu! Ne altın ne dolar! Elinde 1 tane bile olan havalara uçacak! Hazır olun!

2022 yılının en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu. Ne altın ne de dolar elinde 1 tane bile bu yatırım aracı olan havalara uçacak! 



YATIRIMCILAR HAVALARA UÇACAK!

Gümüşe yatırım yapan yatırımcılar 2022 yılından en karşı çıkanlar oldu. Peki gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Gümüş fiyatları 2023 yılına da rekor seviyelerle başladı. Gram fiyatı son 6 günde en yüksek 14 lira 77 kuruş seviyesine ulaştı. Dün ise serbest piyasada 14 lira 65 kuruşa kadar yükseldi. 

İslam Memiş, gümüşte bu yükselişin devam edeceğini söyledi. Memiş: "2023 yılında gümüşün yine geçen yıla kıyasla yüzde 50 civarında bir getiri sağlama olasılığı çok yüksek."

Gümüş, fiziki olarak kuyumculardan alınabildiği gibi bankalar aracılığıyla da elde edilebiliyor.'' ifadelerine yer verdi. Memiş, yılın 12 aylık sürecinde gümüşün performansının biraz daha hızlı olabildiğini fakat satmak için biraz daha beklenmesi gerektiğini söyledi.

En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu! Ne altın ne dolar! Elinde 1 tane bile olan havalara uçacak! Hazır olun!

GÜMÜŞ NE KADAR OLDU? 7 OCAK 2023

7 Ocak 2023 gümüş ne kadar oldu? Bugün gümüş kaç lira? 1 gram gümüş ne kadar? 

Gümüş fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Ons gümüş 23,86 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram fiyatı 14,31 lira, satış fiyatı ise 14,83 lira seviyesinden işlem görüyor.

Altın fiyatları füze gibi uçtu! 1 gram altın ne kadar oldu? Bakan bir daha bakıyor! Son dakika altın fiyatları

Doların geleceği en dip ve en yüksek rakam aynı anda verildi! Görenlerin aklı çıkacak! Dolar tam olarak bu kadar olacak!

Euro 30 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön