26 / 04 / 2024

En fazla açığa satış yapılan hisseler belli oldu

En fazla açığa satış yapılan hisseler belli oldu

Borsada toplamda 12 milyar 850 milyon Türk Lirası seviyesinde açığa satış gerçekleşti. Borsanın toplam işlem hacmi ise 76,2 milyar Türk Liradan 113,2 milyar Türk Liraya yükseldi. Verilere göre bugün gerçekleşen toplam işlem hacmi ise içindeki açığa satışların oranı yüzde 11,35 oldu.



Açığa satış gerçekleştirilen hisseler arasında ilk sırada yer alan Türk Hava Yolları hissesinde gün içerisinde en düşük değer 89.70 ve en yüksek ise 98,90 seviyesinden açığa satış gerçekleşti. Hissedeki toplam açığa satış hacmi ise toplamda 1.384 milyon Türk Lira oldu.

İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ EN YÜKSEK AÇIĞA SATIŞ YAPILAN HİSSELER HANGİLERİ

Hacim olarak en yüksek açığa satış gerçekleştirilen ikinci hisse ise Petkim oldu. Hissede gün içerisinde en düşük değer 14.20 en yüksek 14,94 seviyesinden açığa satış gerçekleşmiş oldu. Hissedeki toplam açığa satış hacmi ise 1,306 milyon Türk Lirası oldu.

Hacim olarak en yüksek açığa satış gerçekleştirilen üçüncü hisse ise Aselsan oldu. Hissede gün içerisinde en düşük değer 31.16 en yüksek 33,12 seviyesinden açığa satış gerçekleştirdi. Hissedeki toplam açığa satış hacmi de 859 milyon Türk Lirası oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön