16 / 04 / 2024

En ucuz 14 ayar altın zincir kolye fiyatı ne kadar? 14 ayar altın zincir kaç TL? 4 Ocak 2023 Altınçizgi fiyat listesi

En ucuz 14 ayar altın zincir kolye fiyatı ne kadar? 14 ayar altın zincir kaç TL? 4 Ocak 2023 Altınçizgi fiyat listesi

Altın zincir kolyeler her zaman kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer aldı. Altın zincir kolyeler genellikle 14 ayar olup fiyatları değişmektedir. En ucuz 14 ayar altın zincir kolye fiyatı ne kadar? 14 ayar altın zincir kaç TL? 4 Ocak 2023 Altınçizgi fiyat listesi.



Altın zincir kolye almak isteyen binlerce kişi altın zincir kolye fiyatlarını araştırken en hesaplı ve en ucuz altın kolyeleri tercih ediyor. 

Kadınların güzelliğini tamamlayan altın zincir kolye modelleri de vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Pek çok çeşidi bulunan altın kolyeler her zevke uygun şekilde üretilmetedir. İster kalın istersneiz ince,  istediğiniz tarz ve incelikte olan altın zincir kolyeleri her kıyafetinizle kombinleyebilirsiniz.

Genellikle düğünler için sıkça alınan bu kolyelerin fiyatları en çok merak edilen takı çeşitleri arasında yer alıyor.

Peki en ucuz 14 ayar altın zincir kolye fiyatı ne kadar? 14 ayar altın zincir kaç TL? 4 Ocak 2023 Altınçizgi fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön