19 / 03 / 2024

En uygun kredisini hangi banka veriyor?

En uygun kredisini hangi banka veriyor?

Konut kredisi faiz oranları ev alacak vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki en uygun kredisini hangi banka veriyor?



Ev alacak vatandaşlar konut kredisi faiz oranlarını araştırmaya devam ediyor. Faiz oranlarındaki düşüşten sonra bankaların kredi faiz oranlarında indirimler yapılmıştı. Ahaber'de yer alan habere göre, son olarak Akbank ve ING faiz oranlarında indirime gitmişti. Peki, konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu? En uygun kredisini hangi banka veriyor?

KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI!

Normal konut kredisi paketinde yüzde 1.17 faiz oranı ile konut kredisi veren İş Bankası anlaşmalı konut projeleri üzerinden konut sahibi olmak isteyen müşterileri için ise yüzde 0.78 faiz oranı ile kredi kullandırıyor. Banka bu sayede 0.79 faiz oranı ile kredi veren kamu bankalarını da geçti. Sıfır konut almak isteyen vatandaşlar için şu anda en uygun konut kredisi faiz oranını anlaşmalı konut projelerinde 0.78 oranı ile İş Bankası veriyor.


ING BANK 0,98'E İNDİRDİ

ING Türkiye, vatandaşların uygun koşullarda konut sahibi olabilmelerine katkı sağlarken Türkiye ekonomisine de destek verme amacıyla yeni bir konut kredisi kampanyası başlattı. ING Türkiye, bu kapsamda konut kredisi tutarından bağımsız olmak üzere faiz oranlarını 12 ila 120 ay vadede yüzde 0,98'e çekti. ING Türkiye'nin "çok avantajlı" faiz oranına sahip konut kredisi kampanyasından, yeni kredi talebi olanların yanı sıra mevcut konut kredisini ING Türkiye'ye taşımak isteyen vatandaşlar da yararlanabilecek.

VAKIFBANK'TAN YÜZDE 0,79 ORAN İLE SARIPANJUR FIRSATI

Anlaşmalı firmalardan alacağınız konutlar için; aylık yüzde 0,79 faiz oranı ve 180 aya varan vade seçenekleriyle konut kredisi kullanmanız mümkün. Kampanyaya dâhil olan firmaların da katkısıyla yüzde 0,79 faiz oranı ve 180 aya kadar vadelerle, Kampanya, anlaşmalı firmalardan alınacak yeni konut alımları için geçerli olacak.

HALKBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI
Halkbank konut kredisinde 0,99 faiz oranı sunuluyor. Halkbank Anlaşmalı Konut Projeleri için yüzde 0.79 şeklinde hesaplanıyor.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI
Ziraat Bankası konut kredilerinde yüzde 0,99 faiz oranı sunuyor. 

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI
Vakıfbank konut kredilerinde 0,99 faiz oranı sunuyor. Vakıfbank faiz oranı anlaşmalı konut projeleri için ise yüzde 0.79 olarak hesaplanıyor.

GARANTİ BBVA KONUT KREDİSİ
Garanti BBVA konut kredilerinde 1,2 faiz oranı sunuluyor.

INGBANK
ING Türkiye konut kredilerinde 1,09 faiz oranı sunuluyor.

ALBARAKA
Albaraka Türk Konut Finansmanı olarak yüzde 1.19 oranıyla kredi imkanı sunuluyor.

KUVEYT TÜRK KONUT KREDİSİ FİNANSMANI
Kuveyt Türk konut finansmanı kar payı oranı yüzde 1.04 olarak belirlendi. (Kredi ürünlerini alan kişilere yüzde 1.01 olarak uygulanıyor.)

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI
İş Bankası konut kredisi faiz oranları yüzde 1.17 olarak belirlendi (İş Bankası Anlaşmalı Konut Projeleri için yüzde 0.78 olarak hesaplanıyor)

TEB KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI
TEB, konut kredilerinde 1,10 faiz oranı uyguluyor.

YAPI KREDİ
Yapı Kredi konut kredilerinde 1,17 faiz oranı sunuyor.

ŞEKERBANK
Şekerbank konut kredilerinde yüzde 1,39 faiz oranı sunuyor.

AKBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI
Akbank konut kredilerinde yüzde 1,17 faiz oranı sunuyor.

 

Konut kredisi faizlerindeki indirimler devam edecek mi?


Geri Dön