19 / 04 / 2024

En uygun krediyi hangi banka veriyor?

En uygun krediyi hangi banka veriyor?

Kredilerin faiz oranları ve minimum vade süreleri bankadan bankaya değişmektedir. İşte “En uygun krediyi hangi banka veriyor?” sorusunun yanıtı!



NE KADAR KONUT KREDİSİ ÇEKEBİLİRİM?

Ne kadar konut kredisi çekilebilir sorusu merakla sorulmaktadır. BDDK kararına göre değeri 10 milyon TL üzeri olan konutlar için kredi kullanılmamaktadır. 1. el konut alımında enerji sınıfı A olan ve değeri 2 milyon TL altındaki evler için yüzde 90'a kadar kredi kullanılabilir. Değeri 2 ile 5 milyon TL arasındaki evlerde ise kredi oranı yüzde 70 olarak uygulanabilmektedir.

En uygun krediyi hangi banka veriyor?

İşte “En uygun krediyi hangi banka veriyor?” sorusunun araştırılan yanıtı…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön