18 / 04 / 2024

Endeavor Global, Türkiye’den Konutkredisi.com.tr’yi seçti!

Endeavor Global, Türkiye’den Konutkredisi.com.tr’yi seçti!

Türkiye genelinde kredi almak isteyen tüketicilere ücretsiz hizmet veren on line finansal danışmanlık şirketi Konutkredisi.com.tr Silikon Vadisi’ nden Endeavor girişimi olarak dönüş yaptı...



Konutkredisi.com.tr, Endeavor’ın ev sahipliğinde Ekim ayında Silikon Vadisi’nde gerçekleşen seçim süreci sonunda Endeavor Global girişimi olmaya hak kazandı. 

Uluslararası bir destek ağı olan Endeavor, her sene 16 ülkede yüzlerce şirketi büyüme potansiyeli ve ülke girişim ekosistemine katma değeri yönünden değerlendiriyor. Bu değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayan şirketler ise dünya çapındaki bu girişim ağına katılmış ve çok sayıda destekten faydalanmaya hak kazanmış oluyor. Alanında kendini ispatlamış sayılı Türk şirketi değerlendirme sürecini geçebilirken, Konutkredisi.com.tr ile Türkiye’de ilk defa kredi ve bankacılık alanında faaliyet gösteren bir şirket bu süreci tamamlamış oldu.

Online kredi araştırma ve danışmanlık hizmetlerinin artık Türkiye’de çok yaygın olarak kullanıldığını belirten Konutkredisi.com.tr kurucu ortağı Onur Tekinturhan, her geçen gün daha fazla tüketicinin hizmetlerinden faydalandığını ve kar ettiğini ekledi.. Sektörün gelişiminde mevzuat değişikliklerinin de payının olduğunu vurgulayan Tekinturhan, “Bankaların destek hizmeti almalarına ilişkin yönetmeliğin 2011 Kasım ayında BDDK tarafından revize edilmesi kredi brokerlik sektörünün Türkiye’de doğru bir altyapı ile gelişmesinin önünü açtı.” dedi.

Konutkredisi.com.tr Hakkında

Ömer Paksoy ve Onur Tekinturhan tarafından 2010 yılında kurulan Konutkredisi.com.tr Avrupa’nın en büyük kredi dağıtım kanallarından halka açık Gruppo MutuiOnline şirketinin kurucularından da yatırım almıştı. Hali hazırda bireysel kredi ürünleri sunan 24 bankanın 17’si ile anlaşmalı olarak çalışan ve %2 pazar payına sahip olan Konutkredisi.com.tr, bugüne kadar konut kredisi kullanan 13 bin müşteriye bağımsız danışmanlık hizmeti sundu.

  



Geri Dön