26 / 04 / 2024

Enerji Bakanlığı KPSS ile 65 Personel Alacak! İşte başvuru ekranı...

Enerji Bakanlığı KPSS ile 65 Personel Alacak! İşte başvuru ekranı...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alım ilanı yayımlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 65 personel alacak! Peki, başvuru koşulları nelerdir, KPSS şartı aranıyor mu, başvuru nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...



BAŞUVURU KOŞULLARI NELERDİR?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde yer alan koşulları taşımak.
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin; “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmünü ile ters düşmemek.
  • Herhangi bir kamu kuruluşunda 4/B’li şekilde çalışmıyor olmak.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Son müracaat tarihi itibariyle başvuru yapılan pozisyon için istenilen bölümden mezun olmak.

Devlet Su İşleri KPSS siz lise mezunu personel alacak! Başvurular başladı!KPSS KOŞULU BULUNUYOR

oisbuiscom'da yer alan habere göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alım ilanına başvuru yapacak kişilerin lise, önlisans ve lisans mezuniyet derecesi aranırken (pozisyona göre değişiklilk gösterebiliyor) ilgili KPSS puan türünden 70 puan ve üzeri almaları koşulu aranıyor.

Devlet Su İşleri KPSS siz lise mezunu personel alacak! Başvurular başladı!BAŞVURU NASIL YAPILIYOR?

Başvurular 9 Mayıs ve 20 Mayıs tarihleri arasında  e-Devlet'teb Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden e-Devlet şifresi ile çevrimiçi bir şekilde yapılacak.

İŞKUR'dan ev hanımlarına müjde! Evden çalışarak maaş alacaksınız...

Orman Genel Müdürlüğü 5 bin işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? OGM şehir şehir isim listesi!

Kızılay KPSS şartsız personel alıyor! Türkiye geneli alımla


Geri Dön