24 / 04 / 2024

Enflasyonda 40 yılın zirvesi görüldü; altın çakıldı, dolar fırladı

Enflasyonda 40 yılın zirvesi görüldü; altın çakıldı, dolar fırladı

Yurt içi ve yurt dışı piyasalarının merakla beklediği son dakika haberi geldi. ABD enflasyon verileri açıklandı. Veriler sonrasında dolar fırlarken altın çakıldı. Piyasalarda son durum...



DOLAR FIRLADI

ABD istihdam verilerinin ardındna yükselişe geçen dolar kuru enflasyon rakamlarının yükselişe geçmesi ile fırladı. Dolar endeksi 113 seviyeyesine yükseldi.
Dolar kuruu ise 18,58 TL seviyelerinden 18,60 TL  seviyesine kadar yükseldi. Şu dakikalarda dolar kuru 18,60 TL seviyesinin üzeirnde işlem görüyor. 

Euro dolar paritesi ise 0,96 seviyesine düştü. Euro dolar karşısında gittikçe değer kaybetmeye başladı.

Enflasyonda 40 yılın zirvesi görüldü; altın çakıldı, dolar fırladı
ALTIN FIYALARI ÇAKILDI

Altın fiyatalrı cuma gününden itibaren art arda düşüşler gösterirken, bugün veri öncesinde ons altın veri öncesi 1684 liraya kadar yükseldi.Veri sonrasında ise 1654 dolara geriledi.

Altının gram fiyatı ise yükselişle başlamasının ardından 998 – 1005 lira aralığında hareket ediyordu. Verilerin açıklanmasından sonra altının gram fiyatı yüzde 1,3 düşüşle 985 liraya kadar geriledi.

Çeyrek altın veri sonrasında 1639 TL, yarım altın 3279 lira, tam altın, 6536 TL, ata altın 6705 lira seviyesinde işlem görüyor. 

5 gündür peş peşe düşen altın için kritik gelişme! 4 saat sonra altının yönü belli olacak

Altın ve dolar yaklaşık beş saat sonra böyle olacak! Kıyamet kopacak, bakmayan pişman olur

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön