24 / 04 / 2024

ENG Gayrimenkul, sektörde farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunuyor!

ENG Gayrimenkul, sektörde farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunuyor!

Gayrimenkul sektöründe farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunan ENG Gayrimenkul, müşterilerini kısa orta ve uzun vadede mutlu edecek seçenek ve çözümler sunarak sektörde lider olmayı hedefliyor.



Gayrimenkul Danışmanlığı ile ilgili koşulları ve gelişmeleri yakından takip ederek, farklı yöntemler geliştirip, farklı yaklaşımlarla hızlı ve çözüm odaklı bir davranış sergileyen ENG Gayrimenkul, gayrimenkul sektöründe farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunuyor.

ENG Gayrimenkul kurucusu Engin Tortumlu profesyonel yönetici olarak Sinpaş GYO, Dumankaya, Çukurova Gayrimenkul, Demirli Yapı, Evren Ayhan, Atlantik Proje Yapı gibi büyük projelerde pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetlerinde başarılı bir performans geliştirdi. ENG Gayrimenkul ayrıca tecrübesi ışığında Gayrimenkul sektörüne danışmanlık hizmeti de sunuyor.

ENG Gayrimenkul, sektörde farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunuyor!

Önceliğini koşulsuz müşteri memnuniyeti olarak belirleyen ENG Gayrimenkul, müşterilerini kısa orta ve uzun vadede mutlu edecek seçenek ve çözümler sunarak sektörde lider olmayı hedefliyor.

ENG Gayrimenkul kurucusu Engin Tortumlu Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Tortumlu, kariyerine 2004 yılında Dumankaya İnşaat'ta Satış Danışmanlığı göreviyle başladı. 2006 yılında Evren Ayhan İnşaat'ta Satış Yöneticisi olarak çalışmaya başlayan Tortumlu, kariyerine Sinpaş GYO'da satış uzmanı olarak devam etti. Müdürlüğü’nde aldığı görevler ile devam etti. 

2010 yılı Haziran ayı itibariyle Demirli Yapı'da Satış Müdürü olan Tortumlu, 2012 yılında Çukurova Gayrimenkul'de Satış Müdür Yardımcısı, 2015 yılında ise Atlantik Proje Yapı İnşaat'ta Satış ve Pazarlama Müdürü görevini üstlendi.


Geri Dön