25 / 04 / 2024

Enver Yılmaz: Ordu için 1'i çılgın, 4 projemiz var!

Enver Yılmaz: Ordu için 1'i çılgın, 4 projemiz var!

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "1 'i çılgın sayılabilecek, 3 - 4 tane projemi var. Projelerimizin görselini önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız" dedi




Ordu için büyük projeler hazırladıklarını belirten Yılmaz yaptığı konuşmada. "Bize projelerimizle ilgili sorular geliyor Ben projelerimizi belli bir hiyerarşik düzen içerisinde yapmayı planlıyorum. l'i çılgın sayılabilecek. 3-4 tane projelerimizin görselini önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız. Bu süreçle ilgili büyükşehir konusunda yapmamız gereken çalışmaların yanında, önümüzdeki hafta Başbakanımızın Ordu'ya gelişi ile ilgili önemli bir hazırlığımız var. Ayın 21 inden sonra da Genel Merkezimiz inşallah 19 ilçe adaylarını açıklayacak. 

Mevsim kış olduğu da dikkate alırsak. Ocak ayından itibaren hızlı bir şekilde seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu. 


SÖZÜMÜZÜN ERİYİZ 

Ordu'da 2002 yılından bu yana söz verdikleri bütün vaatleri yerine getirdiklerini ifade eden Yılmaz. "Bizim elbette vaatlerimiz olacak ama biz aynı zamanda iktidar partisiyiz. 2002 yılından bu yana verilmesi gereken bütün siyasi vaatleri yerine getirmiş bir siyasi temsilciyim. Benim daha önceki partilerde yaptığım il başkanlığı ve 2002 yılı sonrası AK Parti'de yapmış olduğumuz görevlerde üç tane taahhüt vardı. MHP ve CHP o zamanlarda hep bu üç konu ile ilgili söylemlerde bulunurlardı ama hepsini biz yaptık ve yapıyoruz. Biz iktidara geldiğimizde yüzde 20'si tamamlanan Karadeniz Sahil Yolu nu tamamladık ve 2007 yılında hizmete açtık. Şu anda halen Türkiye'nin en uzun tünelleri Ordu ili sınırları içerisinde bulunuyor. 320 trilyonluk Ünye Çevre Yolu'nun açılışını da önümüzdeki günlerde yapacağız. 2007 yılında kurulan Ordu Üniversitesi'nin bugün 16 hin öğrencisi var Havalimanının temelini attık. 

Alt yapıda yüzde 80'i tamamlandı. Havalimanımız da 2014 yılının ortalarında uluslar arası uçuşlara açılacak. Karadeniz-Akdeniz Yolu İse 2015 yılında hizmete a lacak. Dağlan delerek gerçekleştirdiğimiz iıı proje sonrası. 

Ordu ilimiz İç Anadolu' un limanı haline gelecek. İç bağlantı yolları olarak. Fatsa-Ay Bastı-Reşadiye ve Ünye Akkuş Niksar yollan yapılıyor. Ordu Çevre Yolu ise Ordulu Milletvekillerimizin gayretiyle yapılıyor Bize 2002 yılından hu yana yıllığımız hizmetlerle ilgili iktidar şunu da söz verip yapmadı diyebilecekleri hiçbir şey yok" şeklinde konuştu. 


Gazete Arena


Geri Dön