19 / 04 / 2024

Epic Games bir hafta sonrasını açıkladı! 320 TL'lik oyunlar ücretsiz

Epic Games bir hafta sonrasını açıkladı! 320 TL'lik oyunlar ücretsiz

Epic Games gelenek olarak her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Güncel olarak Adios ve Hell is Others isimli oyunları veren şirket,  şimdiden gelecek hafta için vereceği ücretsiz verilecek oyunları söyledi. 



 Bu hafta verilen iki oyunu 2 Şubat tarihine kadar kütüphanenize ilave edebilirsiniz.  Önümüzdeki hafta verilecek iki oyunun toplam değeri 320TL şeklinde. 

Gelecek haftaki Epic Games ücretsiz oyunları belli oldu!

Arkane Studios aracılığı ile geliştirilen Dishonored: Death of the Outsider, Dishonored 2 oynanışıyla değişik bir konu anlatıyor. Çokça saklılık elementi bulunan oyunda, tarihin en önemli suikastini yapmak üzere Billie Lurk’ü canlandırıyoruz. Oyunu Epic Games Store aracılığı ile 2 Şubat ile 9 Şubat tarihleri arasında bedava alabilirsiniz.

Epic Games bir hafta sonrasını açıkladı! 320 TL lik oyunlar ücretsiz
Diğer oyunumuz ise City of Gangsters. Kasedo Games aracılığı ile geliştirilen oyun, geçtiğimiz sene piyasaya çıktı. Temel mekaniği olan yönetim simülasyonunda sıfırdan bir suç örgütü tasarlayıp yükseltmeye çalışıyoruz. Strateji oyunlarının son zamanlarda yükselişinin akabinde  bu oyuna şans vermek sizin inisiyatifinizde. Bu oyunu da 2-9 Şubat tarihleri arasında bedava şekilde kütüphanenize ilave edebilirsniz.

 


Geri Dön