19 / 04 / 2024

EA Games'ten oyun canavarlarını sevindiren haber! 129 TL'lik bedava oldu

EA Games'ten oyun canavarlarını sevindiren haber! 129 TL'lik bedava oldu

EA Games'ten oyun canavarları için müjdeli haber geldi, Dead Space Remake için ön sipariş verenlere 129 TL'lik Dead Space 2'yi ücretsiz sunacağını açıkladı.



Electronic Arts (EA), çok çeşitli popüler oyunları geliştirmesi ve yayınlamasıyla tanınan küresel bir video oyun şirketidir. EA tarafından geliştirilen popüler  serilerden bazıları FIFA, The Sims, Battlefield, Mass Effect ve Need for Speed'dir. EA'nın genel merkezi Redwood City, California'dadır ve 1982'de kurulmuştur. 
Şirket, kendini yüksek kaliteli oyunlar üretmeye adaması ve oyun endüstrisinde yenilikçiliğe olan bağlılığıyla tanınır.

İkonik bilim-kurgu gerilim serisi Dead Space, yeni oyunuyla 27 Ocak’ta dönmeye hazırlanıyor. İlk vrsiyonun yeniden hazırlanmış hali olan Dead Space Remake, özel bir ön sipariş avantajı sunuyor. EA Games, Remake’i alan müşterilerine Dead Space 2’yi ücretsiz verecek.

Dead Space Remake alana Dead Space 2 bedava sunulacak

Electronic Arts, 27 Ocak’ta piyasaya çıkış yapacak Dead Space Remake için ön sipariş veren oyunculara Dead Space 2’yi ücretsiz sunacağını ilan etti. Steam‘den ön sipariş veren oyunculara yönelik sunulan bu kampanya, 129 TL’lik oyunu bedava hale getiriyor. Steam’de 999 TL’lik ücret etiketine sahip olan remake PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC’de piyasaya sürülecek. EA’in Frostbite oyun motoru ile yazılan oyun, 2008 senesinde çıkış yapan projenin elden geçirilmiş hali olarak sunulacak.

EA Games ten oyun canavarlarını sevindiren haber! 129 TL lik bedava oldu
Bilim-kurgu serisini oynamayanlar için, oyun, mutasyona uğramış ekip arkadaşlarıyla dolu bir maden gemisini araştıran mühendis Isaac Clarke’ı ele alıyor. Remake ise çok daha iyi grafik görüntüsü, ses ve çok daha kısa yükleme süresi sunuyor.


Geri Dön