23 / 04 / 2024

Epic Games'ten oyun canavarlarına müjde! iki oyun birden ücretsiz

Epic Games'ten oyun canavarlarına müjde! iki oyun birden ücretsiz

Epig Games'in ücretsiz oyunlar serisinde bu hafta iki oyun briden var, oyun canavarlarının merakla beklediği Epic Games'in ücretsiz oyunlar serisinde bu gün hangi oyunlar var? Merak edenler haberimizi inceleyebilir.



 Epic Games, ana kuruluş yeri Kuzey Carolina, Cary'de bulunan bir Amerikan video oyunu ve yazılım geliştirme şirketidir. 1991 yılında  Tim Sweeney tarafından kuruldu ve en çok birçok oyun geliştiricisi tarafından kullanılan popüler bir oyun motoru olan Unreal Engine'in geliştirilmesi ve popüler video oyunu Fortnite'ı geliştirmesi ve yayınlamasıyla tanınıyor.  Şirketin ayrıca PC oyunları için Epic Games Store adlı dijital bir mağazası var.

Epic Games Store, her hafta muntazam olarak kullanıcılarına oyun hediye ediyor. Bazı özel günlerde de bunu yapan platform, bu vesile ile oyuncuların yüzünü güldürmeyi beceriyor. Şimdi ise Epic Games’in bu haftaya ait bedava oyunları belli oldu.

Epic Games, 55 TL değerindeki iki oyunu ücretsiz yaptı!

Epic Games, bu hafta için toplamda iki oyunu bedava yaptı. İlki, 30 TL bedelindeki Adios. bahsi geçen oyun, Kansas’taki bir domuz  yetiştiricisini ve cinayetlerinin üstünü kapatmak için bu domuzları kullanan mafyayı hikaye ediniyor. Yetiştirici, artık bu işlere bulaşmak istemez ve bunu mafyaya söylemeye karar verir. Oyunun konusu, bu süreçte vereceğiniz kararlarla alakalıdır.

İkinci oyun ise Hell is Others. Söz konusu oyunda  Century City kentinde, kaldığınız dairenin haricindeki  canavarları avlayarak hayatta kalmaya çalışacaksınız ve emniyetinizi sağlayacaksınız. 25 TL değerindeki oyun, oyuncular aracılığı ile yüksek puana layık görüldü.

Epic Games ten oyun canavarlarına müjde! iki oyun birden ücretsiz

Yukarıdaki oyunları, 2 Şubat saat 19.00’a kadar kalıcı halde kütüphanenize ilaveedebilirsiniz. Bunun için Epic Games’in internet sitesi veya masaüstü programından hesabınıza giriş yapın. Akabinde ise oyunların kendi sayfalarına gidin. Son olarak sağ taraftaki Yükle
 butonuna tıklayın ve işlemin bitmesini bekleyin. Hepsini toplu olarak almak için sepetinize ilaveedebilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön