26 / 04 / 2024

Epic Games'ten müjde! 99 TL'lik oyun ücretsiz oldu!

Epic Games'ten müjde! 99 TL'lik oyun ücretsiz oldu!

Epic Games, uzun süredir olduğu gibi geleneği bozmadan ücretsiz oyunlar vermeyi sürdürüyor. 99 TL'lik oyun resmen ücretsiz oldu! İşte bu haftanın oyunları...



Epic Games Store, uzun süredir kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunuyor. Bazı durumlarda, bu yapımlar AAA kalitesindedir. Bu, çok pahalı oyunları koleksiyonunuza ücretsiz olarak ekleyebileceğiniz anlamına gelir. Bu anketler genellikle haftalık olarak güncellenir. Ancak Noel nedeniyle Epic Games her gün oyun sunuyor.

Epic Games Store şimdi oyunculara Encased'i ücretsiz  sunuyor. Normalde 99 TL değerinde olan oyun, 24 saat boyunca sunulan Fallout, Fallout 2 ve Fallout Tactics'in yerini aldı.

15 Aralık'ta başlayan ve 15 gün sürecek olan kampanyada resmi gönderiye göre 15'ten fazla oyun yer alacak. Bu süreçte ücretsiz olarak satın alıp koleksiyonuna ekleyen herkes sonsuza kadar sahibi olacak. Ancak, geçici teklifler de var. Bu kategorideki oyunlar koleksiyonunuza kalıcı olarak eklenemez.

Epic Games ten müjde! 99 TL lik oyun ücretsiz oldu!

ENCASED 

Encased, boş çölde Kubbe olarak bilinen geniş ve açıklanamayan bir nesnenin keşfedildiği, 1970'lerin alternatif bir evreninde geçen taktiksel bir bilim kurgu RPG'sidir. Oyunda düşmanlarla savaşıyor, kanunsuz bir çorak araziyi keşfediyor, karakterinizin seviyesini yükseltiyor ve harap olmuş bir dünyanın güçlerine katılıyorsunuz. 

Encased adlı oyunu 24 Aralık saat 19:00’a kadar  koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz. Bakalım sırada hangi oyun var? Encased oyun gereksinimleri ne? İşte ayrıntılar...


Geri Dön