29 / 03 / 2024

Amazon Prime Gaming'ten müjde! 900 TL’lik oyunlar ücretsiz verilecek

Amazon Prime Gaming'ten müjde! 900 TL’lik oyunlar ücretsiz verilecek

Amazon Prime Gaming, Önümüzdeki ay kullanıcılarına ücretsiz olarak vereceği oyunları tespit etti. Amazon Prime Gaming kullanıcılarına nisan ayında Toplam 15 adet oyundan para almayacak!  İşte ayrıntılar...



Amazon Prime Gaming, Amazon'un bir abonelik hizmetidir ve Amazon Prime abonelerine ek olarak sunulan bir avantajdır. Bu hizmet, Amazon Prime abonelerinin çeşitli video oyunlarına ücretsiz olarak erişmelerine, özel oyun içi içeriklere ve oyunlara özel indirimlere sahip olmalarına olanak tanır.

Amazon Prime Gaming, her ay farklı oyunlarda sunulan ücretsiz oyunlar sunar ve oyunlar sadece Prime Gaming aboneleri için ücretsizdir. Ayrıca, oyuncuların Amazon Prime hesaplarına bağlı Twitch hesaplarına bağlanarak, Twitch Prime olarak da bilinen özel bir avantajdan yararlanabilirler. Bu avantajlar arasında Twitch yayıncılarına destek sağlamak, Twitch Prime ile ücretsiz oyunlar ve oyun içi öğeler almak, yayıncıların özel kanallarına erişmek ve yayıncılarla özel sohbet etme fırsatı bulunur.

Amazon Prime Gaming, oyunculara birçok fırsat sunan bir hizmettir ve Amazon Prime abonelerine ek olarak ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Amazon Prime Gaming ten müjde! 900 TL’lik oyunlar ücretsiz verilecek

Amazon, Prime Gaming servisi vesilesi ile kullanıcılarına her ay oyun veriyor. Bazen AAA nitelikte oyunlar da veren platform, bu vesile ile oyuncuların yüzünü güldürmeyi beceriyor. Bugün ise Prime Gaming’in Nisan ayında ücretsiz olarak sunacağı oyunlar tespit edildi. Söz konusu oyunlsrın toplam bedeli, 900 TL’yi geçiyor.

 

Amazon Prime Gaming, Önümüzdeki ay kullanıcılarına ücretsiz olarak vereceği oyunları tespit etti. Amazon Prime Gaming kullanıcılarına nisan ayında Toplam 15 adet oyundan para almayacak! İşte ayrıntılar...


Geri Dön