20 / 04 / 2024

Era Türkiye, 2016 sonunda 60 ofise ulaşmayı hedefliyor!

Era Türkiye, 2016 sonunda 60 ofise ulaşmayı hedefliyor!

ERA, Avrupa'da yüzde 90 tutundurma oranıyla liderliği kimseye bırakmıyor. ERA, bu oranla kendine farklı bir vizyon çizdi. Ofis sayısı 33 olan ERA Türkiye'nin 2016 sonu hedefi 60 ofise ulaşmak.



ERA, Avrupa'da yüzde 90 tutundurma oranıyla liderliği kimseye bırakmıyor. 2 milyar dolar portföy hacmine sahip olan ABD'li Reology Grubu bünyesindeki ERA, bu oranla kendine farklı bir vizyon çizdi. Ofis sayısı 33 olan ERA Türkiye'nin 2016 sonu hedefi 60 ofise ulaşmak. ERA Türkiye bu doğrultuda 'Microsoft' ve 'Findeks'le devrim niteliğinde anlaşmalara imza attı. Kredi notları, risk raporu ve çek raporu gibi önemli ürünlere sahip olan Findeks'in sağladığı avantajlardan en büyüğü, alıcı ve kiracının bundan önce tüm borçlarını düzenli ödeyip ödemediği bilgisini, onayı olduğu takdirde karşı tarafla paylaşıyor olması. Kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci adaylarına gerçekleştirdiği 3 ayrı seminerde, girişimci adaylarının neden bu sektörde yatırım yapmaları gerektiği anlatıldı. Eğitime önem veren ERA, gayrimenkul sektöründe kaliteli ve profesyonel kadroların yetiştirilmesi amacıyla Emlak, Reklam ve Araştırma Kursu'nun üç farklı MEB onaylı sertifika programı üzerinde eğitim veriyor. 


Para Ek



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



ERA Gayrimenkul, 8 şehirde 33 ofisle hizmet veriyor. 2016 sonunda 60 ofise ulaşmayı planladıklarını anlatan ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, öncelikle 'Emlak Komisyonculuğu Yasası'nın çıkmasmı beklediklerini, yasanm sektörü disiplin altına alacağını söyledi. 2015 yılının her sektör gibi gayrimenkul danışmanlığı açısmdan zor geçtiğini hatırlatan Ekşioğlu, bu süreçteki stratejiyi mevcudu korumak üzerine kurguladıklarını anlattı. Ekşioğlu, mevcudu korurken ekibi de güçlendirdiklerini ifade etti. 


Sektör güven kazanacak 


Ekşioğlu, 2016 yılındaki beklentilerini anlatan Ekşioğlu, "Öncelikle Emlak Komisyonculuğu Yasası'nın çıkmasını bekliyoruz. Akademi ve MEB onaylı eğitimlerimiz ile buna uzun zamandır hazırlanıyoruz. Tasarının yasalaşmasıyla beraber sektöre disiplin gelecek, konusunda eğitimli gayrimenkul danışmanları piyasaya hakim olacak. İstenmeyen tatsız olayların önüne geçilecek, sektör güvenilir ve kaliteli çalışma platformuna taşınmış olacak" dedi. 




Posta


Geri Dön