19 / 04 / 2024

era gayrimenkul ofisleri

era gayrimenkul ofisleri

2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına giren Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılmasını hedefliyor.

ERA Gayrimenkul 30 yeni ofis açacak!

2012 yılından itibaren de Türkiye pazarında faaliyet gösteren Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, 2017 yılında 30 yeni ofis açmayı hedeflediklerini dile getirdi.

ERA Gayrimenkul Erzurum'da ofis açtı!

ERA Türkiye, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki ilk ofisini ‘ERA Gayrimenkul Prestij’i Erzurum’da hayata geçirdi. ERA, doğu illerine de gayrimenkul franchise’ı vererek büyüme hedefi doğrultusunda ilerliyor.

Era Türkiye, 2016 sonunda 60 ofise ulaşmayı hedefliyor!

ERA, Avrupa'da yüzde 90 tutundurma oranıyla liderliği kimseye bırakmıyor. ERA, bu oranla kendine farklı bir vizyon çizdi. Ofis sayısı 33 olan ERA Türkiye'nin 2016 sonu hedefi 60 ofise ulaşmak.

ERA Gayrimenkul 2023'te 800 ofise ulaşmayı hedefliyor!

İşadamı Can Ekşioğlu, 3 yıl önce Türkiye’ye getirdiği ERA Gayrimenkul’ü 42 ofise ulaştırdı. Yıl sonuna kadar 75 ofis açmayı planlayan ERA Gayrimenkul’ün 2023 hedefi ise 800 ofise ulaşmak.

ERA Gayrimenkul, İzmir’deki dördüncü ofisini açtı!

ERA Ses Ofisi, İzmir-Karşıyaka bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesine uygun olarak kapılarını açtı. Böylece ERA’nın ofis sayısı 37’ye ulaştı.

ERA Gayrimenkul ofis sayısı 22'ye ulaştı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün güçlü markası ERA Türkiye ofis ağına bir yenisini daha ekledi. ERA ailesine eklenen İstanbul Pendik Kurtköy ofisi ile franchise ağına bağlanan ofis sayısı 22’ye ulaştı...

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Bu yıl gayrimenkul alanlar 2020'de kazanacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Can Özatay, ülkemizde gayrimenkul yatırımının her zaman güvenli liman olduğunu ve emlak sektörünün 2019 yıl sonunda eski cazibesine döneceğini söyledi.

Özhan Atalay, GittiBu ile bir ilke imza attı!

Era Gayrimenkul ve Century 21 Genel müdürlüklerini yapmış olan Özhan Atalay, gayrimenkul danışmanlarının amatörce kredi kartın ile işlem bedeli almalarını sağlayacak bir sistem kurarak sektörde bir ilke imza attı.

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Gayrimenkulde girişim fırsatı!

Dünyanın ilk global gayrimenkul şirketi olan Coldwell Banker'ı 2013 sonunda Türkiye'ye getiren Gökhan Taş, Kasım 2018'de Era Gayrimenkul Türkiye-KKTC'yi satın aldı. Bu yıl Coldwell Banker için 100, Era Türkiye için 65 adet şube açılacak...

Girişimciler ERA seminerlerinde buluştu!

ERA Gayrimenkul Türkiye, küçük bir sermeye ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimciler ile “Sattıkça Özgürleşirsin” seminerinde bir araya geldi...

Konut kampanyaları satışları artırdı!

ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan, MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu ve Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu konut satış verilerini değerlendirdi. Sektör temsilcileri, kampanyaların satışlara olumlu yansıdığını söyledi.

Dövizdeki artış yazlık satışlarını da etkiledi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde yaşanan artış sebebiyle yazlık satışlarının durgunlaştığını belirtti.

Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimine İzmir’den büyük ilgi!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmirli Broker ve Gayrimenkul Danışmanlarına "Dijital Gayrimenkul Danışmanlığı" eğitimi verdi. İzmir eğitime büyük ilgi gösterdi...

Kiralar önümüzdeki dönemde daha fazla artacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde ve enflasyonda yaşanan yükselişle birlikte kiralardaki artışın önümüzdeki yıllarda daha fazla olacağını dile getirdi. 

İzmir Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimi 26 Temmuz'da!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün hizmet kalitesini artırmak için seminer ve eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor.

ERA Gayrimenkul ilk altı ayda yüzde 20 büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising Kanal Direktörü Kadir Tümen, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin büyümesini ve gelişimini değerlendirdi. Tümen, ilk altı ayda yüzde 20 büyüdüklerini söyledi.

era gayrimenkul ofisleri Haberi

era gayrimenkul ofisleri

Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına girdi. Bugün ERA Türkiye, 11 şehirde 44 ofis ile hizmet veriyor. Türkiye’de beş yıl içerisinde en çok ofis ve danışmana sahip olan marka haline gelmeyi hedefleyen şirket, büyüme planlarını bu doğrultuda yapıyor. 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılması hedefleniyor. Bir ERA ofisinin en az 100 metrekare büyüklüğünde ve üç bölümlü bir fiziksel alana sahip olması gerekiyor. Yapılacak yatırımın maliyeti ise 75 bin TL’den başlayıp yer, metrekare ve lokasyona göre 250 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. 

Ekonomist Dergisi'nin haberine göre, 2018’de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanan ERA Türkiye, QNB Finansbank ‘Exclusive Bankacılık & Private Banking’ segment müşterilerine ve Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapma konusunda...