25 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul ofis sayısını 100'e çıkaracak!

ERA Gayrimenkul ofis sayısını 100'e çıkaracak!

2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına giren Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılmasını hedefliyor.



Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına girdi. Bugün ERA Türkiye, 11 şehirde 44 ofis ile hizmet veriyor. Türkiye’de beş yıl içerisinde en çok ofis ve danışmana sahip olan marka haline gelmeyi hedefleyen şirket, büyüme planlarını bu doğrultuda yapıyor. 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılması hedefleniyor. Bir ERA ofisinin en az 100 metrekare büyüklüğünde ve üç bölümlü bir fiziksel alana sahip olması gerekiyor. Yapılacak yatırımın maliyeti ise 75 bin TL’den başlayıp yer, metrekare ve lokasyona göre 250 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. 

 

Ekonomist Dergisi'nin haberine göre, 2018’de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanan ERA Türkiye, QNB Finansbank ‘Exclusive Bankacılık & Private Banking’ segment müşterilerine ve Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapma konusunda işbirliği anlaşması imzaladı. ERA Türkiye’nin hizmetlerinden Türkiye’deki QNB Finansbank müşterileri ayrıcalıklı koşullarla yararlanabilecekler.


Geri Dön