25 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul yeni ofis

ERA Gayrimenkul yeni ofis

2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına giren Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılmasını hedefliyor.

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul, yeni bir konut projesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunuyor. Firma, müşterilerine uygun fiyatlar ile modern ve konforlu yaşam alanları sunmak amacı ile harekete geçtiğini duyurdu.

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!

BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi, Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Villalar 3+1’lerde 213 m2’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m2’ye kadar çıkıyor. İşte Alya Bahçe Bahçeşehir projesinde satışa çıkan villaların fiyatları...

24 Gayrimenkul Flat 24 projesi için düğmeye bastı! Basın Ekspres'e 352 konutluk yeni proje geliyor!

Başakşehir'de hayata geçirdiği Başakport projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran 24 Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 227 milyon 664 bin 706 TL'ye mal olacak...

Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, yeni projesine başladı!

Luxera Towers'la 369 yeni konut ve 87 dükkan geliyor! Ön talep başladı!

Luxera Gayrimenkul yeni projesi Luxera Towers için düğmeye bastı. Projede 369 adet konut ve 87 adet ticari alan yer alacak.

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Edip Gayrimenkul yeni yönetim kurulu üyelerini seçti!

Edip Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince oluşturulması gereken, "Kurumsal Yönetim Komitesi" başkanlığına bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti.

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

İhlas Gayrimenkul'den kısa çalışma ödeneği için başvuru!

İhlas Gayrimenkul, Yeni Tip Koronavirüs (COVID-19) salgını kapsamında "Kısa Çalışma ve Kısa Çalışma Ödeneği Hakkında Yönetmelik" çerçevesinde ilgili kuruma başvuruda bulundu.

ERA Gayrimenkul yeni ofis Haberi

ERA Gayrimenkul yeni ofis

Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına girdi. Bugün ERA Türkiye, 11 şehirde 44 ofis ile hizmet veriyor. Türkiye’de beş yıl içerisinde en çok ofis ve danışmana sahip olan marka haline gelmeyi hedefleyen şirket, büyüme planlarını bu doğrultuda yapıyor. 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılması hedefleniyor. Bir ERA ofisinin en az 100 metrekare büyüklüğünde ve üç bölümlü bir fiziksel alana sahip olması gerekiyor. Yapılacak yatırımın maliyeti ise 75 bin TL’den başlayıp yer, metrekare ve lokasyona göre 250 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. 

Ekonomist Dergisi'nin haberine göre, 2018’de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanan ERA Türkiye, QNB Finansbank ‘Exclusive Bankacılık & Private Banking’ segment müşterilerine ve Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapma konusunda...