26 / 04 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.



Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Nidapark Küçükyalı Sedef etabının ilk teslimini gerçekleştirdi. 

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Teslim sırasında önemli açıklamalarda bulunan Mustafa Çakmak, İstanbul ve İstanbul dışında hayata geçirilecek yeni projelere ilişkin konuştu.

2021'de yeni proje ve yeni firma yatırımlarını sürdüreceklerine dikkat çeken Çakmak, “Bu yıl daha çok ana iş konumuza odaklanıp pandemi sebebi ile değişen ihtiyaç ve taleplere cevap verecek iş kolları geliştirip yöneteceğiz. Markamızı korumak ve müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için Tahincioğlu Yönetim Hizmet ve Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık adı altında iki yeni firma kurduk. 2021’de yeni bir firmamız daha hayata geçecek. Şu an Nidapark Çengelköy projemizi ön satışlarına başladık. Bu sene içerisinde ayrıca hem İstanbul’da hem de İstanbul dışında butik projelerimiz gündeme gelecek. İstanbul dışındaki ilk projemizi de önümüzdeki aylarda satışa çıkarmayı planlıyoruz.” diye konuştu. 

Web: https://www.tahincioglu.com/

Tahincioğlu Holding'ten yeni şirket!


Geri Dön